返回列表 回復 發帖
我都周时做紧呢样野。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 01:39 PM 發表

唉。。你知唔知咁会影响驾车那个人架。。。:019:
同样地会好影响坐车既果个人。。。。
原帖由 error403 於 2008-6-11 01:11 PM 發表
咁應該憸討下自已手車係咪唔係咁好坐,有時乘客坐得好唔舒服,司機自已會唔知
呢句真系好岩我听!!
原帖由 lux1261 於 2008-6-14 06:18 PM 發表
唔该男人。。我驾车的时候。。请收声。。:024: :024: :024:
强烈撑你呢句!!!
原帖由 大黄菊 於 2008-6-30 04:32 PM 發表
跟你们分享一件事。。。事发生在我同事的身上

当他载他妈妈外出时。。。as usual will 指指点点。。
worst thing are。。他妈妈会紧张到替他扭stering
甚至拉起 handbreak ...
甘咪好易制造车祸???
原帖由 rockyguo 於 2008-7-14 03:48 PM 發表
宁愿不开。。。。睇下距点。。。。。
呢招对付女朋友就话得啫,如果坐你隔离果个系“外母”呢?
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 07:47 PM 發表

揸住去撞大树,一于同归于尽~~~~~~~~~~~~~
你讲野啊,我就唔信你有甘勇!
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 08:29 PM 發表

发泄下嘛.............
唔通你真系有个甘既外母???
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-15 11:45 PM 發表

哈。。哈。1。唔通惊姐身受其害??!!
甘都俾你估中。。。。。。。。
原帖由 ZIQIAN 於 2008-7-19 10:18 AM 發表
如果是女友的話,果個女友就好唔稱職囉
如果系女友的話,果個女友通常都系同你已经好多年既。。。。。
原帖由 stephenhor 於 2008-7-26 04:05 AM 發表
驾车是靠你的敏感性和判断力而不是只要到目的地而已,而没理会其他的车,放松的不要搞到车跟你有仇,我看到大部分都是抱着驾盘很危险,最后我问你们一个问题为什么F1 RACE ,GT RACE 都没妞子呢??? ...
F1 RACE 唔系有D靓女响开场果阵样黎样去既咩?
原帖由 stephenhor 於 2008-7-27 09:03 AM 發表

哈哈我是说比赛啊!!!不是扮花瓶
甘又系哦呵!
可能系女人既性格唔够”狼死“呱!
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:53 PM 發表

哈。。哈。你句野,我有保留。。我在坐我一个的女性朋友的车个阵。。我都眯埋眼。扮睡觉的。

因为,她手车。。劲啊。。直头是女版哈密顿咁啊。。 我都自叹不如啊。。。 ...
甘劲?????
都几有我既风范哦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 08:34 PM 發表

哈。。哈。。唔怪得靓老唔给你驾车啦。。。我家阵明白了。。。
其实我既 dream car 系四驱车,不过拒系唔会俾我买。
拒话人揸公蕉,你揸公蕉,边有女人揸架公蕉揸到个油门系踩尽架!
俾你揸架四驱车,咪会死好多人??
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 09:24 PM 發表

哈。。哈。这一次。。我力撑靓老啊。。。多的他我地才安全啊。。真是功德无量个只啊。。
乜连你都甘讲。。。。。。。。
无人撑我。。。。。。。