返回列表 回復 發帖

[分享] 唔该坐旁边的人。。我驾车的时候。。请收声。。

,  描述: 有没试过咁。。
你可唔可以在你驾车个阵。。有个人在度批评你驾车唔可以咁又要咁吗??

你可以忍受吗??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:00 PM 發表
我会伸他一脚落车~~!!
咁有吉士。。你真唔真敢胆伸啊。。

評分次數

• vwwo

原帖由 vwwo 於 2008-6-10 01:22 PM 發表
我都周时做紧呢样野。。。。。。
唉。。你知唔知咁会影响驾车那个人架。。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 pk21 於 2008-6-10 06:09 PM 發表
話說駕車時可看見一個人真的性格...我當然會忍一時風平浪靜.自然地,  身邊的人會收聲.
哦。。咁我就唔信你没发过脾气了。。

男人真系没几多个可以忍受到咯。。

評分次數

• vwwo

原帖由 toyo88 於 2008-6-10 03:26 PM 發表

睇边个LO~老母就唔敢喇~~
哈。。哈。。。算你钟有D孝心。。

評分次數

• vwwo

原帖由 Lanpa 於 2008-6-11 03:52 AM 發表
这样他是为了你好~~叫你要小心开车~~~
她也是担心你的安全啊!!!
你在她的时候都这样了。。
你想看你一个人时~~~~
你唠叨的她有多么的担心你哦。。。。。。。:onion18: ...
但是。。你唔是揸快车个阵才多多野批评喎。。

她是拿她自己的一套理论来批评你揸车的技术喎。。

評分次數

• vwwo

原帖由 misc_acct001 於 2008-6-11 07:52 AM 發表
totally agree 呀, 駕車既時候, 出聲最多既仲一定係女的...
仲有時冇 la la 叫話有車, 小心...  馬路實有車架 la....  得閒俾佢咁叫一叫, 點專心開車呀.....
所以我會停下來, 叫佢開!!! ...
唉。。我就是遇到你咁的情形。。女人。。我的眼是看到前面有没野架。。

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-14 10:15 AM 發表

i agree with you。:019:
唉。。。是男人的都有遇过咁的情形。。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-14 10:15 AM 發表 i agree with you。:019:
又可能她地是为我地著想。。。但是,她地唔注多批评的话。。会更加安全咯。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 vwwo 於 2008-6-14 08:20 PM 發表

强烈撑你呢句!!!
唉。。讲句公道的说话啦。。边个都少出句声就好了。。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 lux1261 於 2008-6-14 11:49 PM 發表

係你自己話..唔该女人。。我驾车的时候。。请收声。。

應該話司機話事.請勿羅疏!

我知错咯。。。是我一下打错字。。。阿妹。。。你唔好怪我喇。。。

評分次數

• vwwo

原帖由 bourget 於 2008-6-15 06:18 AM 發表
我駕車既時候有個男人係我間離﹐ 話我甘。。甘。。甘。。
個果係我爸爸 ~~~
咁你咪同你爸爸讲第二个话题咯。。分散他批评的说话咯。。

評分次數

• vwwo

原帖由 夜雨馨 於 2008-6-15 11:54 AM 發表

早知今日可必当初。其实男女平等,女人驾车未必唔安全
我没讲女仔揸车差。。。我只是想分享下我的遭遇。。。我没恶意架。。。

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-30 01:46 PM 發表

My half is always do that, I really ............
哈。。哈。。讲到起晒火喎。。受害者之一。。哈。。哈。。

評分次數

• vwwo

原帖由 大黄菊 於 2008-6-30 04:32 PM 發表
跟你们分享一件事。。。事发生在我同事的身上

当他载他妈妈外出时。。。as usual will 指指点点。。
worst thing are。。他妈妈会紧张到替他扭stering
甚至拉起 handbreak ...
哗。。。咁重过危险啦。。咁你真是叫你同事唔好再载他妈妈出街了。。

評分次數

• vwwo