返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 12:25 AM 發表

我就觉得似拒秘书多D囖!
噢噢。。老细载秘书。。好暧昧喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:12 PM 發表

结果咪俾拒載埋返屋企囖。。。。。。。。
哈。。哈。。搞埋一起左了。。。。靓老好野啊。。。
原帖由 william仔 於 2008-7-29 02:09 PM 發表
O..............no eye see......................
哈。。哈。靓老浦头啦。。。讲紧你同靓姐的过去喎。。

你有咩想发表啊??
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 02:56 PM 發表

我好滥架,一有新既四驱车出黎,我就会转胎架啦!
噢噢。。咁国产车的四驱。。你又赖唔赖啊。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-6 08:21 AM 發表
   无事!好采平时有学太极拳!将你的飞毛腿被化了
哈。。哈。。真唔真啊。。小心靓姐在后面队你啊。。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-13 10:02 AM 發表

哦。。。甘耐都未整去第一页的。。。你好忙吗???
搞掂左啦。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-6 11:59 PM 發表
张相好过瘾,wk.hoo快D整去第一页!
是啦。。我整掂咯。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-21 11:11 PM 發表

我仲谂住你唔再过黎。。。。。。
哦。。搞掂左我就会过来架啦。。你有去看吗??
原帖由 vwwo 於 2008-8-22 12:36 AM 發表

睇左啦,好掂,好衬你个主题!
唔系啊。。我讲下次聚会的帖啊。。

你没去看啊。。唉。。。反应冷淡啊。。没咩人投票。。又没人提议下次聚会的地点。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-22 04:00 PM 發表

系???我而家去睇。。。。。。。。
唉。。点看啊。.写到清楚吗??
原帖由 tcwwah 於 2008-9-15 07:41 PM 發表
thanks
??你多谢D咩啊???