返回列表 回復 發帖
我直接车他去山卡拉地方再一脚飞他落车。。。哈。哈。。
边个系你驾紧车的时候甘Q吵啊?咪开大部唱机咯!

回復 #72 wk.hoo 的帖子

哈。。哈。。我做过佐了,哈。。哈。。不过好彩无事。。喜。。

回復 #72 wk.hoo 的帖子

咪甘拉哥仔,耐基都话 just do it 咯!

回復 #76 wk.hoo 的帖子

发佐咯...我发出“超级赛亚人第一级”力量添噢!。。。不过她是“超级赛亚人第二级”

回復 #78 wk.hoo 的帖子

我去搞搞猪咯!

回應 vwwo 第 109 篇文章

我撑你啦~
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 08:52 PM 發表

其实我既 dream car 系四驱车,不过拒系唔会俾我买。
拒话人揸公蕉,你揸公蕉,边有女人揸架公蕉揸到个油门系踩尽架!
俾你揸架四驱车,咪会死好多人?? ...
靓姐, 你的dream car四驱车系边一款啊?我都几仲意四驱车, 因它够安全够霸气
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:19 PM 發表

噢噢。。咁国产车的四驱。。你又赖唔赖啊。。
哈哈哈~ 国产四驱。。几搞笑~
原帖由 小标题 於 2008-8-4 06:22 PM 發表
开车是尽量让座车的人不要说话。
吓。。。。乜你甘转制架。。!!  你的意思系咪呢个人开车技术差啊?
唔讲野会口臭架嚄。。仲有你写错字啊! 系坐车唔系“座”车啊~ 阿xiang...
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 11:05 PM 發表

人地都有可能系一时手快快打错字啫,阿hia!
我无怪他啊~  我提下他吧了!我都成日有打错字的~
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 11:44 PM 發表

你居然好学唔学,学鸡精拒地甘搞野!!
我无学鸡精啊    冤枉啊大人~  仲有。。靓姐你下次咪摇我拉。。我个头好晕哦~晕晕噢~
下次kiss我 。。
   无事!好采平时有学太极拳!将你的飞毛腿被化了
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 01:55 PM 發表

哈。。哈。。真唔真啊。。小心靓姐在后面队你啊。。。
靓姐已经后面队我佐咯。。无事。。哈哈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• vwwo

原帖由 vwwo 於 2008-8-6 11:59 PM 發表
张相好过瘾,wk.hoo快D整去第一页!
哦。。。甘耐都未整去第一页的。。。你好忙吗???