返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 10:13 PM 發表

哈。。哈。。有人载出载入唔爽咩??
我又唔觉有咩甘爽哦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 10:30 PM 發表

哈。。哈。。有司机的滋味几爽啊。。。
我就觉得似拒秘书多D囖!
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:28 PM 發表

噢噢。。老细载秘书。。好暧昧喎。。
结果咪俾拒載埋返屋企囖。。。。。。。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 02:39 PM 發表

靓姐, 你的dream car四驱车系边一款啊?我都几仲意四驱车, 因它够安全够霸气
我好滥架,一有新既四驱车出黎,我就会转胎架啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:19 PM 發表

噢噢。。咁国产车的四驱。。你又赖唔赖啊。。
国产四驱咪即系加高左既公蕉???!!!!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 09:01 PM 發表

吓。。。。乜你甘转制架。。!!  你的意思系咪呢个人开车技术差啊?
唔讲野会口臭架嚄。。仲有你写错字啊! 系坐车唔系“座”车啊~ 阿xiang... ...
人地都有可能系一时手快快打错字啫,阿hia!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-4 11:33 PM 發表

我无怪他啊~  我提下他吧了!我都成日有打错字的~
你居然好学唔学,学鸡精拒地甘搞野!!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-5 02:39 PM 發表

我无学鸡精啊    冤枉啊大人~  仲有。。靓姐你下次咪摇我拉。。我个头好晕哦~晕晕噢~
下次kiss我 。。
我下次---》》》
张相好过瘾,wk.hoo快D整去第一页!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-21 02:15 PM 發表

是啦。。我整掂咯。。
我仲谂住你唔再过黎。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-21 11:56 PM 發表

哦。。搞掂左我就会过来架啦。。你有去看吗??
睇左啦,好掂,好衬你个主题!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-22 02:22 PM 發表

唔系啊。。我讲下次聚会的帖啊。。

你没去看啊。。唉。。。反应冷淡啊。。没咩人投票。。又没人提议下次聚会的地点。。
系???我而家去睇。。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-23 12:28 PM 發表

唉。。点看啊。.写到清楚吗??
几好!
不过,就系无乜新提议地点。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-9 12:53 PM 發表

??你多谢D咩啊???
所以俾我扣分!!
原帖由 小标题 於 2008-10-24 11:36 PM 發表
坐旁边说你驾驶不好你就让他下车。
你那么有种???