返回列表 回復 發帖
原帖由 sang86 於 2009-2-20 09:51 AM 發表
曼联对富罕 那场波 到现在还没UPDATE
不知道我现在换球员准备下一轮的比赛 会不会曼联昨天的那场波的分会拿不到吗
到依家为止 YAHOO 果边都仲没 UPDATE!
如果你哋有购买 ROONEY就知道。。。
到依家都没有得分。。。
下一期今日截止 大家记得更换球员!
加油啊!
最近大家有什么心水介绍啊?
原帖由 wlt1110 於 2009-2-27 01:26 PM 發表
最近大家有什么心水介绍啊?
买 POOR ROBINSON 啦。。。
一蚊鸡 踢三场赛事 低到漏啊。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-28 12:47 AM 發表

一蚊鸡俾人入3场波,

扣分都扣到傻哦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-28 12:47 AM 發表

哈哈,俾人入波入到咸
原帖由 hi_there 於 2009-2-28 12:13 PM 發表

yahoo where o? can show link?
你可以到 各人赛事 一楼 进行登记成为参赛者!
原帖由 devin 於 2009-2-28 11:54 AM 發表

一蚊鸡俾人入3场波,

扣分都扣到傻哦。。。
咁如果有三分,
都应该足够啦。。。
照我睇 ROBINSON 应该唔会 NEGETIVE呱。。
如果我 GIVEN 唔係一蚊鸡 可能我都会换佢!
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-1 12:38 AM 發表

咁如果有三分,
都应该足够啦。。。
照我睇 ROBINSON 应该唔会 NEGETIVE呱。。
如果我 GIVEN 唔係一蚊鸡 可能我都会换佢!
哈哈,你看看西甲valencia的keeper就知道他的分数被扣到多少?
不过暂时 robinson 还高分过我的 cech

真是走宝咯。。。
可惜robinson 踢一场就受伤了。。。
原帖由 devin 於 2009-3-2 05:55 PM 發表
不过暂时 robinson 还高分过我的 cech

真是走宝咯。。。
但你12蚊嘅 PETER仔 都冇可能卖走。。。。
相信呢次最低买都係 GIVEN,
而TVBNOW有40%会员购买呢位人兄。。。
最近这贴很静喔
原帖由 wlt1110 於 2009-3-16 11:22 PM 發表
最近这贴很静喔
WLT兄要多D嚟支持。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-17 03:09 AM 發表

WLT兄要多D嚟支持。。
小弟最近潜水!!