返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...3 J" y2 J1 g0 [
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...tvb now,tvbnow,bttvb3 A2 B) V/ d7 J4 w( t0 ]# c
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
  T# g. j  T  @5 ~$ X公仔箱論壇所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...  [9 _8 P; _4 z
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
, @1 N& M# S  W  J7 ]! y/ R0 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
0 F8 r  m9 N0 G" g; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, ~3 L' E! x# s) n5 N3 W: B2 Y
未試過 咁樣催桃花有用咩?tvb now,tvbnow,bttvb1 g$ u; e5 G; y; O
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
. o5 c$ }" G- o/ A, M, X8 @* F/ k公仔箱論壇 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
% V$ w0 E9 R. g0 i; y1 I; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 B' e* U$ i( z& w7 [
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, l' A2 ?" q- H" i# t) j( R
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
" {( X# M1 ^" b' F: T5 J. n- eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過: K5 j7 J2 f4 P2 y8 C3 N; i, D
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z" x6 ^* u+ Y3 t
搞到我都想試下
" s/ _" M6 {* ]$ Q7 R( d1 f' {www1.tvboxnow.com因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb2 R7 \% P5 G! K5 S" a# |
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質tvb now,tvbnow,bttvb! V% e" W$ X/ d. R& m' ?
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....公仔箱論壇6 Y6 M" u7 K% }# s/ V2 F# ^# S
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?" e7 L+ G6 q4 _; o
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
: z" E$ |# ~$ |) J$ {! {  P  y
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過& [% G- s! [0 s9 n; K
搞到我都想試下tvb now,tvbnow,bttvb, S+ S, v8 }$ ?2 y0 }5 q( L1 ?
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
. l+ y' r% G) ?4 O& G/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
5 P7 I4 B8 t; ^9 \0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
5 i" l1 v; l4 \' ]www1.tvboxnow.com因為我都有試過