返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-26 12:42 AM 發表

老頑童就真, 最好武功果個.
睡啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-26 12:43 AM 發表

你慢慢恼啦,我走啦,88
明天早D...
原帖由 CC517 於 2008-7-26 12:43 AM 發表
過咗600帖, 瞓覺lu.
累死我啦...

睡觉去...
原帖由 我很孤独 於 2008-7-26 01:34 AM 發表
我很孤独啊,没人理我,7456 。
我不孤独...我还在啊
3.00咗...

我明天休息早上
下午才出现
闪啦
原帖由 hendytiu 於 2008-7-26 08:30 AM 發表
恭喜 mickeybblim!!在辉记吹水区拿到888888的奖金!!
记得分我1/3的奖金就可以了!!哈哈
你有了好多啦
master G..boss...sweet ayam
早晨

回應 sweet_cherie 第 627 篇文章

幸运J
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 10:48 AM 發表
MICKEY & 只貓........早晨
cammy
做么哭晒啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 10:57 AM 發表

我又要
叫88师兄俾你啊......................
我拿30%咋
原帖由 rrliew 於 2008-7-26 11:02 AM 發表

nenek$88888
你仲欠我gaji
扣工钱
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:02 AM 發表
hi hi, good morning, mickey
good morning..sweet ayam
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:03 AM 發表
mickey 存款: 17585566 元
TVBNOW唯一的憶萬靓富婆
不系我啦...系cammy..
只猫仲睡......

起身啦.........
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:06 AM 發表

一瞓醒全冢出哂去食飯....

又得番我一个...唔哭就其喇
他地会打包俾你吃啊..