返回列表 回復 發帖
寵物幣 kingworld 8500000 送禮 2008-09-10 02:44:38
EXP藥水 kingworld 20 送禮 2008-09-10 02:46:21
紅寶石 kingworld 300 送禮 2008-09-10 02:46:07

换点钱,送点礼...
(买两套装备)
聖騎士套裝 -1套150萬TVB幣+10萬TVB幣
法神套裝    -1套250萬TVB幣+20萬TVB幣
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 后勤部长 於 2008-9-10 02:47 AM 發表
寵物幣 kingworld 8500000 送禮 2008-09-10 02:44:38
EXP藥水 kingworld 20 送禮 2008-09-10 02:46:21
紅寶石 kingworld 300 送禮 2008-09-10 02:46:07

换点钱,送点礼... ...
后勤部长 2008-9-10 08:30 PMTVB 1700000 元積分轉出

我都回禮
三倍經驗卡后勤部长5送禮2008-09-10 20:29:11
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
£天敵£其實佢之前係我家族走過嚟,我都有少少想小心佢,不過最尾都無列佢入......
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:32 PM 發表
路過..~~我說過我打到喜糖就送一粒俾你..~~現在我就送給你啦..~~
喜糖 kingworld 1 送禮 2008-09-11 18:30:58
你真抵錫

回應 iwry@iwjy 第 110 篇文章

晤知係你好彩定我好彩啊
原帖由 kingworld 於 2008-9-11 10:41 PM 發表
晤知係你好彩定我好彩啊
其實我都係有感而發啫,其實我家族之前也有很多不良分子,一些開除,一些走了,一些改過了,一些改進了...................................................................
也花費了數月時間,希望大家曰後更能多作交流
現在我的心態是不太過的便算了吧..................................................

回應 kingworld 第 112 篇文章

冇所謂啦 ,都封佐咯  .

呢d咁既分身,仲有大把, 多到好像牛虱咁 .
房  @.@  
我也弄了一些我没用到的装备给明教

原帖由 walala 於 2008-9-13 08:51 PM 發表
我也弄了一些我没用到的装备给明教
真乖
第一次來你度行下...漏低左D野係你度tim~~
原帖由 kingworld 於 2008-9-13 09:21 PM 發表

真乖
我会继续再送的。。。

原帖由 walala 於 2008-9-14 03:06 AM 發表

我会继续再送的。。。
你仲 未加入寵物館