返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-8-27 04:14 AM 發表

chinese name or english name? "geai" english is "jay"
你地兩個名都好 special 呀,容易記最好!
原帖由 rrliew 於 2008-8-27 03:57 AM 發表

wait manyiu
rr 等到而家都唔見人,唔等啦! 
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 10:16 PM 發表

係咩? 咁註冊左, 發左言, 好似 四人幫" 咁, 有冇糧出嫁?
下.............
加入左一個家族應該每個月有糧出.....
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 10:16 PM 發表

我度係下午 1:20pm 囉!
我咁你吃左飯未啊
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 10:20 PM 發表

你地兩個名都好 special 呀,容易記最好!
係咩
其實我註冊果陣冇idea亂改 點知e+好順口
原帖由 h2o 於 2008-8-27 04:24 AM 發表

下.............
加入左一個家族應該每個月有糧出.....
我個家族冇糧出!你個家族當家去邊度搵錢出糧俾你地咁多人呀?錢從何來?
Geai, 唔見人,去左推股?
原帖由 manyiu 於 2008-8-27 04:21 發表

rr 等到而家都唔見人,唔等啦! 
manyiu来左啦
我而家去食午餐啦,talk to you later, bye!
原帖由 rrliew 於 2008-8-27 04:34 AM 發表

manyiu来左啦
我肚餓要去食午餐呀!see you later! bye!
原帖由 h2o 於 2008-8-27 04:01 發表

下次做咩?
吹水
吾系有咩做
原帖由 manyiu 於 2008-8-27 04:36 發表

我肚餓要去食午餐呀!see you later! bye!
我都要吃  cu
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 10:32 PM 發表

我個家族冇糧出!你個家族當家去邊度搵錢出糧俾你地咁多人呀?錢從何來?
唔好講佢.....佢都好耐冇出糧俾我地啦
我地火焰幫e+靜到要死啦.......冇人再去吹水
都唔知佢地班友搞咩!
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 10:35 PM 發表
我而家去食午餐啦,talk to you later, bye!
enjoy your meal...88

回應 h2o 第 72 篇文章

shhh   little secret ar