返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-24 07:53 PM 發表

哈哈!可能我会申请做YAHOO嘅评分员!
咁到时候就唔惊迟出啦。。。。
绝对支持啊!

记得通水给我啊!哈哈!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
Jason兄,第3week的分数没有的!

要如查到哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-24 08:03 PM 發表
Jason兄,第3week的分数没有的!

要如查到哦!
你check唔到WEEK3嘅得分??
冇理由啊, 我可以check到!
唔知其他参赛者check到吗??
我check不到哦!

那里只出week 4  0.00
吧了哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-24 08:11 PM 發表
我check不到哦!

那里只出week 4  0.00
吧了哦!
你要按入左上角嘅--->
按了!
没有哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-24 09:03 PM 發表
按了!
没有哦!
咁唔知胜兄按咗之后 係出现D乜呢??
唔知你有冇Log-In呢??

ps:请其他参赛者帮手check下。。。
没问题,

可以check到分数。
原帖由 devin 於 2008-9-24 09:21 PM 發表
没问题,

可以check到分数。
多谢Devin兄帮手做试验!
嘻嘻。。可惜WEEK3 冇计分。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-24 09:35 PM 發表

多谢Devin兄帮手做试验!
嘻嘻。。可惜WEEK3 冇计分。。。
不用客气。

jackson兄在西甲已经很掂左,

看来我都要比心机研究西甲咯。
原帖由 devin 於 2008-9-24 09:37 PM 發表

不用客气。

jackson兄在西甲已经很掂左,

看来我都要比心机研究西甲咯。
都係好彩买咗 Messi 姐!
其他球员都冇乜表现,
而你都係因为 David Villa冇表现,
其他球员可能仲高分过我。。。。

我都要继续努力!
不可以啊!
只有总积分罢了!

没有week3的分数啊!
去  My Points 度,

然后按 Previous 就可以check 到的啦
西甲第4week今晚才踢。。
但第4week分數全是0分。。
第5week(deadline: 9月23日 (二) 18:00 CST)