返回列表 回復 發帖
DICK  DICK  你有冇食乳豬呀.......好食過燒肉啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 08:46 AM 發表
我才不要呢?
セ你咁架......請你食豬仔都唔伶情
小白白........ ......我係靚女..... 入嚟坐下 ..........得閒探下...........:onion27: 你...............
原帖由 vwwo 於 2008-9-11 04:17 AM 發表

靓女,乜你都甘夜啊?
我邊是下午了.........好肚餓..........等食呀
小白白...................我 係靚女.................. 入嚟坐下.............................揾你 傾談呀....................
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-12 02:45 PM 發表
i'm back!who is calling me?
小白白唔啋我
小白白.....又係我
中秋樂樂呀 :onion27:
小白白...... 又係我呀...........得閒入嚟探下你呀........ 掛唔掛住我呀 :onion27:
亞dick  dick   我 又嚟坐
探吓你 ...........
亞DICK   DICK   ヌ係我呀 好多日冇嚟........呀 :onion27: 掛住我呢......:onion27: :onion27: 噃呀
DICK  DICK  我有嘢問你呀
你係咪叫公子小白呀
原帖由 wongjj 於 2008-10-1 12:43 PM 發表

boss take jo tablets....sleep jo la....dobi......

...that name is so nice
記得追問佢呀.......
原帖由 wongjj 於 2008-10-1 12:49 PM 發表

also another name ma??
YES
DICKSON????1?1咁囉
亞DICK你又話病.......你咁大件都學人病.....真慘.....咁就要食多D燒豬呀
亞DICK你有冇見到我問你係唔係公子小白係唔係係呀
仲有DICKSONKHAN121又係唔係你呀
亞DICK   DICK   你做セ唔着衫呀.....

怪不得病啦 恭喜恭喜