返回列表 回復 發帖

【活動】慶元宵!!宴嘉賓!!--慶賀吹水區最受歡迎會員誕生餐會〔有獎活動〕!!+【帖帖有獎】每帖30萬!!

,  描述: 舉行日期: 論壇時間 2019年 2/19-2/21 突發喜事,活動多辦兩天!!

本餐會投票嘉賓名單: (排名號碼次序,以 excel 文字類 A-Z 排序)
1. 44612.CC5173.BeiDouChef4.dereklam
5.fls1256.free2penny7.goldmonk8.gracechanstuart
9.HENRY_16810.itsctsu11.lhy9272512.li60830
13.manyiu14.mecaca15.mnb112316.NUMBER(N)INE
17.ob5133018.Pedestrian_A19.pinaroo20.piu01
21.princetao22.tkw1123.xoxowing24.yxx01
25.zjxak0126.zzleezz27.大啦叭28.阿TonG
29.顽童小子
加密檔案:
檔案密碼(活動結束後公布)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

• manyiu

• mnb1123

• fls125

• zzleezz

參加餐會有獎活動,請按以下範例在本活動帖回帖:

回帖範例: 我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!

1. 佛跳墻  2. 上湯大石班  3.椰汁馬豆糕

七彩撈魚生上湯大石斑佛跳墻

煎酿豆腐燒乳鴿白切雞

紅燒獅子頭老火靚湯1老火靚湯2

菠蘿甜酸咕嚕肉豆苗蝦仁髮菜蠔豉-發財好市

椰汁冰糖燕窩椰汁馬豆糕綠豆糕

冇我份
Anonymous 發表於 2019-2-18 01:55 AM
投票 或者 等 活動開始後猜燈謎 就有你份啦!
好正喎!辛苦了Grace
CC517 發表於 2019-2-18 12:24 PM
今日成日都入唔到嚟!! 搞到我依嘎哩咁hea!!
名單裡的名字少了一個z
zzleezz 發表於 2019-2-18 06:50 PM
多謝指正,即改!!

評分次數

• zzleezz

各位候選人、提名推薦人、投票大眾,大家好!!
《【活動】2018年吹水區最受歡迎會員*有獎*競猜投票活動》  推薦提名部分各項獎金 已經派發,詳情可到 《說明及派獎帖》查看!!
四哥仲未出現??
豬瘟啊!還卦著燒肉
CC517 發表於 2019-2-18 10:13 PM
邊度有豬瘟??
Grace 很想 和大家 多多吹水,歎歎元宵餐各個菜式,但係已經24小時冇瞓, 先去睡個夠,再回來看看,大家是否在運《吹水神功》!!

估計大概不會有名單以外的賓客,若有的話,請各位大爺大姐大少暫且代為招呼!! Grace 要去瞓啦!! 瞓醒再見!!
Today is “Chap Goh Meh"
祝大家元宵节快乐!Happy “Chap Goh Meh" 东方情人节快乐!
fls125 發表於 2019-2-19 08:21 AM

125 好好好!!  Thank you for joining the party!!!

各位 水區 老友記 好好好!! 首先在此歡迎各位嘉賓!!!

並祝各位元宵節快樂!!!

現在隆重宣布本餐會明星主角!!!

吹水區 最受歡迎會員冠、亞、季軍得主!!!

【有傾有講吹水區】最受歡迎會員,Grace 因為係本版區版主,所以謝免受封啦!!!

因為 我攞唔攞吹水王勳章,Grace 都一樣受大家愛護!!!

選舉 今次 有雙冠軍!!!

2018年吹水區最受歡迎會員*有獎*競猜投票活動

雙冠軍 第一名(排名不分先後)

貓貓 lhy92725

大馬四哥 4461

亞軍 第二名

貓E CC517

季軍 第三名

靚敏瑤 manyiu

恭喜 以上 會員!!!

並多謝各位支持!!!

評分次數

• zzleezz

元宵节你地系咪都要食汤圆架
lhy92725 發表於 2019-2-19 11:43 AM
唔係,好奈冇食湯丸啦!
瞓多啲覺,唔好煮燶餸
CC517 發表於 2019-2-19 11:12 AM
Grace係屋企大廚,冇有怕!!
四哥仲未出現??
https://www.qoobee.com/wp-content/uploads/2018/11/EMO_028.gif有野食嘅餐會BB一定到
mnb1123 發表於 2019-2-19 06:45 AM

MNB 大哥 好!! 多謝你 咁遠水路返嚟支持呀!!!

之前 PM 冇復你,唔好意思!!!