返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-12-16 06:47 PM 發表

整30蚊喔。。。

点买啊

现在点球员有表现的就高价-----真是便宜没好货。。。
所以话 意甲。西甲 应该俾至少130蚊我哋!
强烈抗议。。
WEEK 16 积分已经出炉
有劳 Feimiao兄。。。

回應 jacksonkua 第 182 篇文章

希望大家唔好见怪就真。。。

每次都咁迟出炉,因为小弟好懒,担心太早出yahoo又改分,唔好意思
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-18 10:36 PM 發表
希望大家唔好见怪就真。。。

每次都咁迟出炉,因为小弟好懒,担心太早出yahoo又改分,唔好意思
哈哈。。。大家都係义务为会员服务,
相信大家应该会珍惜。
难得你对 足球果份热心,
我想多谢你都嚟唔切啦。。。

回應 jacksonkua 第 184 篇文章

讲到呢份热心,有几多位及得上你地啦,唔好比我戴高帽啦
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-18 11:15 PM 發表
讲到呢份热心,有几多位及得上你地啦,唔好比我戴高帽啦
不要戴高帽,难道要戴绿帽?
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 11:19 PM 發表

不要戴高帽,难道要戴绿帽?
哈哈。。。我冇遘过啊。。。
WLT兄 下一期有乜心水啊??
意甲几时是半程??

我看到奖励有半程冠军
原帖由 devin 於 2008-12-20 12:39 PM 發表
意甲几时是半程??

我看到奖励有半程冠军
为咗公平起见 建议都同英超一样!
但一却有代 FEIMIAO兄鉴定。。。
嘻嘻! 等你有机会爬我头!
国际米兰 JUVENSTUS 好多球员受伤。。。
大家应该知道点做。。

Inter
9.1 Dejan Stankovic
7.1 Maicon
17.12 Victor Obinna
13.12 Adriano
10.12 Julio Cruz  
6.12 Francesco Toldo
28.11 Patrick Vieira
10.10 Nelson Rivas

Juventus
9.1 Hasan Salihamidzic
19.12 Vincenzo Iaquinta
17.12 Pavel Nedved
3.12 Mauro Camoranesi
27.11 Tiago  
31.10 Dario Knezevic
23.10 Christian Poulsen
10.10 Gianluigi Buffon
19.9 David Trezeguet
29.8 Jonathan Zebina
29.8 Jorge Andrade
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 12:18 PM 發表
国际米兰 JUVENSTUS 好多球员受伤。。。
大家应该知道点做。。

Inter
9.1 Dejan Stankovic
7.1 Maicon
17.12 Victor Obinna
13.12 Adriano
10.12 Julio Cruz  
6.12 Francesco Toldo
28.11 Patrick Vieira
10.1 ...
多谢通知!
我都没有买米兰和juventus球员
LAZIO前锋 PANDEV 一夜之间身价起成11蚊!真係破记录!
week18成績出爐啦!!!

爭奪半程冠軍已經進入了白熱化的階段,爭奪得空前激烈,榜首不斷換人

大家加油啦,沖啊!!!向半程冠軍沖刺!!!
喵喵喵
沒有得追。。。沒有得追

原帖由 woodstock1221 於 2009-1-16 08:37 PM 發表
沒有得追。。。沒有得追
wood兄別放棄,還有六場機會追,大家一起努力吧
喵喵喵