返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2009-1-16 08:37 PM 發表
沒有得追。。。沒有得追
chfong会员 一期都可以超越我 50几分,
依家仲升上第二位 所以大家继续努力,
乜事都有可能发生。。。
罗马 BAPTISTA最后一分钟入 世界波。。。
真係 有惊无险!
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-19 12:10 AM 發表
罗马 BAPTISTA最后一分钟入 世界波。。。
真係 有惊无险!
你呢期威晒啦。。。90多分
原帖由 wlt1110 於 2009-1-19 10:57 AM 發表

你呢期威晒啦。。。90多分
但都唔係 冠军。。。
证明 FANTASY TVBNOW意甲 嘅球迷水准 提高咗!
绝对值得开心!

恭喜嗮 jclai会员!
week19成績出爐啦

因為接近新年我工作很忙,遲了更新成績,希望各位見諒

在此恭祝大家新年行大運!!!

喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2009-1-24 06:19 PM 發表
week19成績出爐啦

因為接近新年我工作很忙,遲了更新成績,希望各位見諒

在此恭祝大家新年行大運!!!
非常多谢 feimiao兄!
我都祝贺你 新年快乐 身体健康!
week 20 成績出左啦 各位去睇下啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
排名不断下跌 。。。我要努力。。。
week21 成績都出了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2009-2-3 09:20 PM 發表
week21 成績都出了
我得17分 想尽快忘记呢期嘅成绩,

但同时 我都要必要检讨下点解获得咁底分,

经过检讨我发觉问题如下:

1. 其实我嗮咗好多冇谓钱买后卫。(之前仲以为INTER有CLEAN SHEET)结果买 CORDOBA!
2. 嗮钱买冇落场的前锋。。。DAVID TRAZEGUEATE 睇嚟真係冇机会踢 JUVENTUS 正选 ANYMORE。。。
3. 几位中场球员 半场被换出场。。咁得分就自然低啦。。。
4. 至于其他 被扣分的球员。。。只可以怪自己 唔好彩。
我得12分。。。

哈哈。。。入嚟支持下先!
im still standing in low place T.T..

have to catch up!!! but no money to buy expensive player
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2009-2-6 04:47 PM 發表
im still standing in low place T.T..

have to catch up!!! but no money to buy expensive player
如果同西甲比较 意甲球员都唔算太贵!
但就好难决定边位有落场。。。。
因为所得的资料非常有限。
week22成績已更新,麻煩大家check check
喵喵喵