返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 04:31 PM 發表

和諧分手就話啫.....亞女發爛咪照死  
唔會 呢個way最自然~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 03:46 PM 發表

至閉你好多時間都喺到啫.....
或者..........你唔中意你女朋友啦  
俾你发现佐...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 03:55 PM 發表
當然係: 近排我嘅私人空間好似唔係好夠......
甘就好咯~
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 05:08 PM 發表

甘就好咯~
記得要活學活用啦!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 messiken 於 2008-11-1 08:57 AM 發表
I'll tell him , "honey, i got a cancer inside my body. leave me alone , i don wanna c  u saw me face.. ."
easy n quick
如果果個人真係愛你, 你估佢會就咁就放棄你咩...

講真話直接了當吧...不愛就不愛, 何必要多加廢話去傷害一個愛你既人既心!!
原帖由 izzytkwwan 於 2008-11-3 06:13 AM 發表

如果果個人真係愛你, 你估佢會就咁就放棄你咩...

講真話直接了當吧...不愛就不愛, 何必要多加廢話去傷害一個愛你既人既心!!
好有POWER咁呀........
当对方表示要离你而去,追求一个更远大的理想,或者有了更理想的对象时,你应该考虑的不只是对方的前途和幸福。你应该地想想:如果他和你在一起真的不适合时,至少你也可以鼓励或帮助他。不是吗?至于更好的对象也未必真的比你出色。

回應 nicnic1161 第 1 篇文章

我唔再爱一个人的时候我會唔想同佢講野架~~ 我平曰咁多野講變得無野講~心照la
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 11:42 AM 發表
我唔再爱一个人的时候我會唔想同佢講野架~~ 我平曰咁多野講變得無野講~心照la
セ你唔係要洗晒佢D錢.......等佢做窮光蛋咩......之後先一腳申開到老遠之後再哈哈哈聲笑.........
如果唔爱一个人,最好是直接讲出来。。讲出自己的感受,唔好乱拿D藉口来推卸。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 11:42 AM 發表
咁又喺~,不过最惊佢下下讲唔停啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-4 12:11 PM 發表

セ你唔係要洗晒佢D錢.......等佢做窮光蛋咩......之後先一腳申開到老遠之後再哈哈哈聲笑.........   
你好坏~
原帖由 tingx2 於 2008-11-4 07:35 PM 發表
如果唔爱一个人,最好是直接讲出来。。讲出自己的感受,唔好乱拿D藉口来推卸。。
都唔错啵,其实咩借口都喺多余咯~
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-4 03:18 PM 發表

都唔错啵,其实咩借口都喺多余咯~
用借口都係上大家好落台....
原帖由 h2o 於 2008-11-5 05:35 AM 發表

用借口都係上大家好落台....
我同意水哥哥的说法!!
既然大家都不能够在一起为什么还要勉强在一起呢?
直接开口和他说分开是大家最好的选择。。。