返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 02:33 AM 發表
你令我想起我以前女朋友,情况好似你甘,我爱佢好深,但结果喺我发现有D唔妥,终于囖起把刀....

狠心的斩段情丝~ ...
嚇死我.......我仲以為你會斬人添
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 12:32 PM 發表

傻咩,点会甘唔识淰啊?
咁係咪你暫時最慘嘅一次呀 己經幾耐呀
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 01:15 PM 發表

两年前咯~
咁你而加有冇拍拖架......
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 03:07 PM 發表

你估下~
我估冇啦.....如果唔係邊有咁多時間上嚟玩吖
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 03:29 PM 發表

你又知我无时间???
如果你有拖拍就唔會咁得閒啦
唔洗陪女咩..........
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 03:42 PM 發表

应该有私人空间呱
至閉你好多時間都喺到啫.....
或者..........你唔中意你女朋友啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 03:55 PM 發表
當然係: 近排我嘅私人空間好似唔係好夠......
咁行貨都得呀.........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 04:05 PM 發表

黄子華說可以救你一命的!
黃子华都好學嘅......佢都自身難保啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 04:13 PM 發表

人哋讀哲學
雖然有道理...... 但聽咗嗰個唔會理呢
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 04:27 PM 發表

咁起碼唔使死sin la, 和諧分手
和諧分手就話啫.....亞女發爛咪照死
原帖由 izzytkwwan 於 2008-11-3 06:13 AM 發表

如果果個人真係愛你, 你估佢會就咁就放棄你咩...

講真話直接了當吧...不愛就不愛, 何必要多加廢話去傷害一個愛你既人既心!!
好有POWER咁呀........
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 11:42 AM 發表
我唔再爱一个人的时候我會唔想同佢講野架~~ 我平曰咁多野講變得無野講~心照la
セ你唔係要洗晒佢D錢.......等佢做窮光蛋咩......之後先一腳申開到老遠之後再哈哈哈聲笑.........
毛毛哥哥.....咁你搞掂未啫.....
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-5 06:24 PM 發表

你叫边个啊?
當然是你啦......個post你架咩.....鬼叫你有隻毛毛狗咩.....最多我以後叫你no#1161嘞 我開咗個post喺寵物貼圖區.....有時間post d 毛毛狗相上嚟吖
有錢收架......