返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
1 U8 c; {$ A0 F' B" }/ x+ j
0 K/ A; B7 F" d; c正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
對耶.香港人正是
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表
9 T9 z) ~" f4 g/ I$ P公仔箱論壇; C1 k9 \9 O" n5 R; P3 V
我大马人,高兴认识你~
) C6 E1 x. a+ ^- x, O+ f- j3 q7 U, S( F
哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
& E% X/ y5 O  n公仔箱論壇溝女就溝女啦...假正經
9 c, y! h- Y0 p$ g1 x# q) _0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。????唔明
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
thx^^
你地真係a..
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表
2 P6 ~3 ?/ h6 g, \+ q7 l公仔箱論壇 你好牙...我都係hk人黎架...
% w9 ]8 L  j+ d; A. O) t, B7 dtvb now,tvbnow,bttvb你唔洗理toyo88架..佢...傻架
' |  D9 I( ?/ g' J, u公仔箱論壇你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...
- _& H$ R1 f# p3 L  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但都支持你po既靚靚自貼...
) }# p) m* v$ P2 _$ X新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...公仔箱論壇' F# v7 t; E+ o" ?: j
...
0 O; L+ |, n! c) Q( G% d& o( P; f
thx u
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. j7 o) @( |% \
你想kiss
6 a* Z. Q) P9 z  L* P. c公仔箱論壇冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
' H( P( ]3 `& Q7 j3 T% X# [" Z
5 u: a! M2 i7 y0 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. j# l0 g, b) C# ^/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。她已经和我订婚了... 公仔箱論壇! W% y2 z/ `! a, f; s9 z
礼都收了...
7 Y0 O' h$ j% n聘礼也收了....
' ^4 c1 n6 m2 j  V! T0 i你自作多情吧....
/ a6 F3 |* h# t, j! x哈..你ga?haha
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表 $ C+ O, g$ |7 S

, E2 G7 {0 j# y% A8 J  b+ w' b对唔住
, F- H& Y2 j6 o# W0 o% h" l公仔箱論壇哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...; k& c# h5 U! p$ @. J  a
傻傻的你們..呵
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表
# e2 o( S7 J) j9 @有代溝
$ s/ Q5 ~  h9 {" \; U. NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK
* b1 o) H7 t& A9 B) U  \: A9 D你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~[email protected]
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 d9 U& ^  j, [  m
add左啦。。。好似等緊你
tvb now,tvbnow,bttvb- g' d+ \' ?  V$ j
我ADD左你啦