返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 ' F+ l1 S$ x9 E. n: V0 C
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
公仔箱論壇  v% ^3 U0 U( A0 {
HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H8 g  F: v  U3 \
對耶.香港人正是
公仔箱論壇1 y/ }' f5 H7 m
我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
; P  n: ^* j3 p4 ytvb now,tvbnow,bttvb溝女就溝女啦...假正經
: }9 c/ S2 f) H+ |% h% a5 dwww1.tvboxnow.com你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表 公仔箱論壇4 c2 X' Y/ B( A
tvb now,tvbnow,bttvb! Z+ M+ ], X1 I! F; y, q  {
人家溝女....你不抵得啊....
# K! D2 x# H. X7 jtvb now,tvbnow,bttvb你有我嘛....
+ a: o7 J1 ]6 B3 j2 _: h公仔箱論壇他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
4 i! G6 n6 U$ J- F. Cwww1.tvboxnow.com完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
1 `. C4 |. S! Y+ u6 o
对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表 公仔箱論壇* T! D! T1 v- G8 n
人工呼吸
tvb now,tvbnow,bttvb3 I0 R; T# |/ F4 M" R  n+ ]
榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表 公仔箱論壇  I5 n+ {* y' R3 F+ V
( h  q$ b/ V9 `8 j8 z! W
哈哈///你人工呼吸比佢A
1 b  u$ v3 l$ j3 e  c- T他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb* ]9 I% b/ n1 w! C) S  S. i0 X9 G3 r
食鼻屎都唔食你口水
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ L3 \! D+ v/ U9 y
你又扑埋黎???
入谷温人