返回列表 回復 發帖
原帖由 寇仲~ 於 2009-4-22 04:02 PM 發表

依家放工啦
E+返工
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 04:57 PM 發表

我生日有排啦
要等出年  
开心就得啦
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 04:59 PM 發表

今日好啲喇
啲骨冇咁痛
喉嚨都好番好多喇
多謝關心  
今日miss 好返晒咯
原帖由 Fian. 於 2009-4-22 05:00 PM 發表

佢返 3:30am  
大厨的辛苦
原帖由 主任 於 2009-4-23 12:49 AM 發表

做乜擺我喺隔離吖  
左定右...我想见识下

回應 ali~ 第 4839 篇文章

阿里....
好耐无见Q爷
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 10:03 AM 發表

good morning 靚靚mickey
你今日无class 吗
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 10:05 AM 發表

琴日休息左, 今日應該會好d
miss 出现在楼下
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 12:26 PM 發表

miss 先有 class 喎~~~我只係同學仔
今年贵庚啊

回應 主任 第 4868 篇文章

我就快闪人
原帖由 主任 於 2009-4-23 01:54 PM 發表

我都係閃入嚟一陣架咋
妳又閃去邊呀   
我已经进来好耐啦,加上吃饭时间过咗 E+2pm 啦
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 02:00 PM 發表

哈哈, 靚靚 mickey 覺得我幾大咪幾大囉
18岁
原帖由 主任 於 2009-4-23 01:53 PM 發表

Hello Mickey
無一定...平時擺左多...有需要時先置中   
  左肥右瘦
原帖由 主任 於 2009-4-23 01:50 PM 發表

Hello Tall Nice to meet you
乜唔係 5 呎 9 咩   
爆开口..他是 "iamtall"