返回列表 回復 發帖
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今朝又係我開檔
Fian. 發表於 2011-2-20 08:38 AM
Miss 開檔即刻
Good afternoon everybody
gonkong 發表於 2011-2-20 03:07 PM
工工G 今日去左邊度玩
Good afternoon Gonkong
Fian. 發表於 2011-3-8 03:54 PM
Miss 妳唔舒服咩,無咩呀嘛,有無睇醫生呀?
過海同亞爹亞娘食晚飯~
夜啲返嚟再吹過
miss妳要保重呀
*柳飄飄* 發表於 2011-3-8 06:22 PM
咁乖呀飄飄
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-3-7 11:31 PM
俊朗不凡姣鬆d
Good evening Miss and all ^^
SmileBean 發表於 2011-3-8 01:03 AM
豆豆
你係咪尋晚等車個陣淋濕咗呀?小心身體呀
四眼走粒仔 發表於 2011-3-8 03:46 PM
走粒哥哥
下午我開檔
gonkong 發表於 2011-3-8 02:52 PM
工工G開檔
Good morning Miss and all