返回列表 回復 發帖
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
即係唔 poor la,

poor poor 要嚟 OR 嘅
SmileBean 發表於 2011-6-13 02:27 AM
Hi 豆哥,好耐無見,最近好嗎?
備哂課喇, 去覺覺豬, 收工返嚟再追趕功課, 不過要ot, 夜啲至返到嚟, 好多post回呀今勻, 正!

希望起身唔好落雨啦!

再見miss, 早抖喇各位!

頭先我見到夢夢返咗嚟, 呢度好耐冇試過咁齊人喇, 爭淫淫機機同工工 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-6-13 02:50 AM
飄飄 應該放左工啦喎
http://www.youtube.com/watch?v=E_UPD7de9EA&feature=related

歌詞:

有一天 他終於會遇到我
這剎那即將發生 給我找到

喜歡的不會喜歡我 我愛你但你不愛
單戀相戀到失戀 太累了嗎
我愛你但你愛他
誰是你 愛 ...
四眼走粒仔 發表於 2011-6-13 08:00 PM
走粒哥哥,今日玩聽歌呀
好累呀
Good afternoon Miss and all
"BOW" TV and take my breakfast
Fian. 發表於 2011-6-20 11:24 PM
電視汁撈早餐
Morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-6-21 12:02 PM
走粒哥哥終於有頭像 但係點解唔著返件衫呢
Big problem of his heart
need to do one more operation
very expensive $130000
Fian. 發表於 2011-6-20 02:58 PM
又要洗一筆 不過都無計啦 我明架
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2011-6-20 11:27 AM
好耐無見啦,夢夢 幾好嗎?
Good night class and "CHU YUM"
Fian. 發表於 2011-6-27 04:45 PM
HiHi Miss 妳幾好嗎?我屋企後日開始裝修啦,
依家先知屋企咁多唔等洗既野,執到我發神經啦 依家可能要搵地方住幾日呀
Good evening Missand all
依家我張係野塞哂入d房裡面,好彩仲可以留到個床位訓
哈哈,一係租迷你倉放住先,住你可以去你附近間酒店住先
另外問吓 miss可唔可以幫你,你明喇
gonkong 發表於 2011-7-2 01:52 PM
係呀工工,可惜Miss唔係香港,唔係佢實幫到我啦