返回列表 回復 發帖
hello 靚靚mickey 晚上好, 都好少見到你入嚟啊
小飛機 發表於 2009-11-27 09:24 PM
今晚无无聊聊就黎吹水咯
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
好d 入嚟先得架, 你而家係邊度呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 09:30 PM
屋企囖.. 
唔該晒啊 我意思係你喺邊個國家呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 09:39 PM
我住大马~马来西亚你HK边区???
你係馬來西亞華僑? 我住係HK 嘅九龍半島
小飛機 發表於 2009-11-27 09:51 PM
算是囖.. 星期五,你5出街?
*柳飄飄*你闪去边啊...
冇啊, 今晚睇電視, 聽日先出街
小飛機 發表於 2009-11-27 10:15 PM
你有无玩"种菜"游戏
乜妳掛住我咩, 我去咗睇電視囉
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 10:27 PM
 想问下你D野J...我有见到你响股市度买卖架
我有玩facebook 養寵物, 但冇玩農莊, 冇得俾你偷, 哈哈...
小飛機 發表於 2009-11-27 10:36 PM
其他论坛都有得玩农场
 明早再黎探你地~good night
主任的新look...厨房look
23076# 喵喵囡囡

囡囡
miss fian..机机&仲仲..你们好