返回列表 回復 發帖

回應 主任 第 1589 篇文章

只狗拖你返黎啊.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 主任 於 2009-3-15 03:50 PM 發表

係啦, 晨早流流, 話要去大便 攪到人無得瞓   
只狗搞到你无得睡
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:51 PM 發表

UP唔到
有心就好
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:03 PM 發表

這麽近  那麼遠
星星都可以摘咯
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-15 04:04 PM 發表

mickey
仲仲..你无出街啊
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-15 04:14 PM 發表

係無街出呀
留响度咯... 慢慢回复....
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:20 PM 發表

佢話过摘唔到喎
由得他啦...
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-15 04:26 PM 發表

我好懶架,唔係好追post 架咋
miss最勤力
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:30 PM 發表

下次叫佢拿月亮落嚟
你不等8月15 啦
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-15 04:38 PM 發表

咁驚訝既 Miss 係勤力架
老师来架.... 你是... 学生吗
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-15 04:44 PM 發表

我同Miss係老死 依家係合作社撈下野咁啦
老死... 玩明恋吗
原帖由 主任 於 2009-3-15 04:47 PM 發表

咁 Mickey 又話可以攪攪震, 無幫襯嘅
十卜...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:55 PM 發表

唔等喇....初一...十五一樣姐
得2日...   点浪漫啊...
仲仲... 我见到你多咗$$$$$$$记得放入银行等利息啊
原帖由 寇仲~ 於 2009-3-16 08:00 PM 發表

hi 靚Mickey 有利息收咁正,依度計日息定月息架
日日按..就会有好多啦