返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
$ J" L% C' T! n7 ^) `ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
3 \/ T0 C+ H& K0 b' g" e. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ \! l) C! G) o3 y# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
# a, b2 Q2 S8 D. G9 Bwww1.tvboxnow.com咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
公仔箱論壇/ ^/ N7 U6 d4 S/ B- c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# [) z/ h8 \7 Z6 ]
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
/ l+ Y+ N2 B% a  NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"1 e) P; q( X' B4 K3 @( h) P
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
/ c9 Q- b" a2 e' n2 Gckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
公仔箱論壇0 e; v2 [7 ^0 N/ u3 ~. `8 t
yupe...
+ v, ?4 r6 ?. _/ x2 szzzZ ... 仲读紧.....
# b; g# N: z6 d* O0 C) Fyupe...
3 h# L' A' h# S' ^$ H8 i8 Y: TzzzZ ... 仲读紧.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s( X8 O7 a+ b; h4 G! P( R. H0 G
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
9 E1 i/ T! c0 x; @: |公仔箱論壇ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x' j, A) o6 |4 O- }3 A( Z

7 F+ l- g5 w" ]- x% Qtvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch tvb now,tvbnow,bttvb$ Z& w5 m  y0 R- n5 o( X0 V0 n
本身系kL人  =]
好令女呀…
1 p% P, L. D+ M8 atvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!
! x/ M% ?' }8 d" V- S- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; X; r# Q1 x$ g) Q8 V
UTAR ~ kampar branch www1.tvboxnow.com) t' _& j) B' A1 y8 @# Q0 p- {
本身系kL人  =]公仔箱論壇  c) ?/ U* T# l! R+ L5 t: M7 h3 M
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈公仔箱論壇/ g, X9 B6 [7 _- @. Z9 ~
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
www1.tvboxnow.com7 \1 k- L: x5 O* ]* j' W% |! B
系呀 =]) N: G5 g8 X! P2 r
得kampar 有offer 我呢个 course....www1.tvboxnow.com7 y0 S" Z6 q  n" k) b: a# G
banking and finance ....
3 B2 ~5 d6 e) i6 i听日有测验.... zzZ ...
& G- U$ h' W* [+ q/ B系呀 =]
+ W- f) d$ \; y2 ^2 A4 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得kampar 有offer 我呢个 course....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m, c: E; z# F8 W4 o
banking and finance .... 8 g- f8 R6 u) D5 b  z
听日有测验.... zzZ ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Z" I0 f4 a/ N; T* N% H
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KLtvb now,tvbnow,bttvb/ L9 m) H- h8 f9 k& E( z) i& k
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe