返回列表 回復 發帖
原帖由 malsss 於 2009-4-20 12:39 AM 發表
全部都是开战之前的热身相, 甘开战之后D相都没.....
D相要等wong sir打左格仔先~~
入谷温人
原帖由 malsss 於 2009-4-20 12:39 AM 發表
个个死死下左啦。。。。

听小白讲你会来的?点解你无出现?

回應 mun2 第 17 篇文章

战况如何呀???边队赢呀??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-4-20 12:55 AM 發表
战况如何呀???边队赢呀??
打两场。 1 : 1

qqbubu, 金仔, 过儿, 小白, 马来红猫, 猪, 猪朋友 ( malbe ), 哈利斯兵,  哈利斯兵朋友 ( nicholas ), maui <----- 10 个人 1队

wong sir, ed_teck ( 阿爷 ), 天一,  asus_p2_vb, ed_teck 朋友 ( 阿龙 ), 靓公, 靓姐, jclai, mun2 <------- 9 个人 1 队  ( fettytoe 脚痛, 所以无打 )

咁你话边队劲d?

原帖由 mun2 於 2009-4-20 12:51 AM 發表

个个死死下左啦。。。。

因为我训到下午五点几才醒来.....
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
因為开战有中槍危險,不準拍攝,所以沒有拍.
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝
原帖由 malsss 於 2009-4-20 01:14 AM 發表

你sai左啦。。。 如果下次有再玩, 你来啦....
原帖由 maui 於 2009-4-19 11:44 PM 發表
sun fu lei loh..!!!!!
你射少佢两枪个话, 佢就无咁幸苦个啦。。。
原帖由 wong5291 於 2009-4-20 01:25 AM 發表

因為开战有中槍危險,不準拍攝,所以沒有拍.
都是要睇场地...我刚在几个月前去另一个场玩就可以影到.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• vwwo

静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
我miss左
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 mun2 於 2009-4-20 12:47 AM 發表

send 给 wong sir 左
是不是还有些是个人特辑,没有给到呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mun2 於 2009-4-20 12:51 AM 發表

个个死死下左啦。。。。

下次出来喝茶,要他包全场请吃!
原帖由 malsss 於 2009-4-20 01:14 AM 發表

那么你就等于是放飞机咯!要请吃
原帖由 mun2 於 2009-4-20 01:42 AM 發表

你射少佢两枪个话, 佢就无咁幸苦个啦。。。
原来是他射wong  sir的啊!
原帖由 cammy8080 於 2009-4-20 03:29 AM 發表
WA~~!!你哋係咪玩得好开心呀??

第101張相....阿2哥哥做咩哂D豬腩肉出嚟呀??
他想看看是否有中弹啊!