返回列表 回復 發帖
原帖由 chiubengwei1851 於 2009-5-6 04:37 AM 發表
有分帮派的吗?谁都可以参加吗?
无帮派+, 边个都可以参加。 我都是无帮派。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-5-5 10:03 AM 發表
gud morning madam, 请留4各位给金仔...
金仔, 有几个女仔先?
原帖由 tingx2 於 2009-5-6 11:51 AM 發表

still not yet confirm the place.. in searching progress...
猪, maple要去吗?
原帖由 mun2 於 2009-5-6 11:57 AM 發表

金仔, 有几个女仔先?
我呢度可能会加多几个“女仔”!
我想问下,我们之前去的是Commonwealth Paintball Park对吗?
那么Rimba Harmonis Paintball???这实在gombak的!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-5-6 05:20 PM 發表
我想问下,我们之前去的是Commonwealth Paintball Park对吗?
那么Rimba Harmonis Paintball???这实在gombak的!
是啊,上次是Commonwealth Paintball Park。

我想是挂。。。 我都唔几边度。。 看 map 好像是zoo那边进。。
我有森林就得个啦。。。。。我只再打山猪 j .

等猪问咯。。。

原帖由 vwwo 於 2009-5-6 02:50 PM 發表

我呢度可能会加多几个“女仔”!
女仔??? Mr。 Gold ...女仔喔!!!!
原帖由 mun2 於 2009-5-6 06:12 PM 發表

女仔??? Mr。 Gold ...女仔喔!!!!
加我下去可以吗
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 mun2 於 2009-5-6 06:08 PM 發表

是啊,上次是Commonwealth Paintball Park。

我想是挂。。。 我都唔几边度。。 看 map 好像是zoo那边进。。
我有森林就得个啦。。。。。我只再打山猪 j .

等猪问咯。。。 ...
我看了也不懂在哪里!我看我需要去逛街了!
原帖由 mun2 於 2009-5-6 11:52 AM 發表

无帮派+, 边个都可以参加。 我都是无帮派。。。
你系无主游魂.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-5-6 09:08 PM 發表

你系无主游魂.....
你~~~~~无言!
原帖由 贱狼人 於 2009-5-6 07:03 PM 發表

加我下去可以吗
你看。。。 靓姐讲带靓女,你立刻出现。。。

我家你个名啦。。。 但是你无咁快拿假先啊!!!
原帖由 toyo88 於 2009-5-6 09:08 PM 發表

你系无主游魂.....
游你个头。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2009-5-6 08:55 PM 發表
我看了也不懂在哪里!我看我需要去逛街了!
咁你去啦。。。 去看看果达地方掂唔掂。。。。
原帖由 mun2 於 2009-5-6 10:03 PM 發表

你看。。。 靓姐讲带靓女,你立刻出现。。。

我家你个名啦。。。 但是你无咁快拿假先啊!!!
可能有三个,25岁以下,仲要系单身!!