返回列表 回復 發帖
      健哥  , 今天咁怒髮衝冠吖

真係 老也發火 非同小可
hihihuhu 發表於 2009-7-7 01:53 AM
要发火应该未轮到我
你都冇辦法,咪留返高層攪囉!
pangck 發表於 2009-7-7 01:58 AM
唔係我冇辦法, 係我要或唔要咁啫, 我仲等紧有人会自首
    可能分身係真身 ,  真身係分身   
hihihuhu 發表於 2009-7-7 02:09 AM
係喔 有可能架
上便已經做緊野啦!你唔知咩?依!你唔係乜都知咩?
pangck 發表於 2009-7-7 02:08 AM
有做, 无乜效率咁啫
唔使咁灰既, 大嫂一定会返黎既
大佬健知道内幕?
lhy92725 發表於 2009-7-7 11:23 AM
唔知, 但要睇大嫂心情及如何面对呢D风波
唔使咁嚴重呀??
cammy8080 發表於 2009-7-7 11:50 AM
有人做佐D好事, 仲有一大堆人去撑
你们每个还要包庇他。。。
jclai 發表於 2009-7-7 11:57 AM
因为是什么什么哥哥
其实只是懦夫一个
好無聊喎....其實每日吹下水咪算咯
cammy8080 發表於 2009-7-7 12:05 PM
無聊  +幼稚 +乞人憎
是咯,吹下水米算咯
lhy92725 發表於 2009-7-7 12:09 PM
最弊有人存心黎整人仲变本加厉, 仲有人讲: 玩下啫有咩大不了, 通街都係分身又唔见你去捉
cat cat & candy~
summei0529 發表於 2009-7-7 10:08 PM
Good Morning 心美
          佢做佐乜野壞事    ,    請你pm我

吵夠未
hihihuhu 發表於 2009-7-7 10:42 PM
你有办法令佢戒开分身冒充人瘾?
         我唔識佢  ,  但我覺得你地打落水狗打到有d過份  ,又加上當事人同我講佐佢唔會再返黎 tvboxnow  , 以後吹水區靠晒你喇  

btw    果兩個富豪既野又唔見你咁落力打 ...
hihihuhu 發表於 2009-7-7 11:08 PM
果兩個富豪既野我唔清楚, 呢个骗子如果唔會再返黎 tvboxnow 你就受骗了, 呢D人敢做唔敢认, D朋友就个个撑住, 未知咩事发生, 如果有第3次绝对唔会放过佢
       唔知佢做佐乜野事搞到健哥仔火都黎埋呢  

俾d野我睇   ,佢呃佐d乜野
hihihuhu 發表於 2009-7-7 11:21 PM
不如你去问下佢点解要开咁多分身, 冒充人有咩好处仲好
不要在争论啦!不会再有结果的啦!事情已过!请大家忘了他吧!
dicksonkhan 發表於 2009-7-7 11:35 PM
没有争论, 只是谈论时事焦点