返回列表 回復 發帖
有冇獎品先
留低個腳印先:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
哈哈 ﹗ 我係入黎支持你架咋 ﹗﹗ :014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
我好耐冇返過呢度啦。。。:014:
原帖由 chu553358 於 2007-9-19 08:22 AM 發表
留低個腳印先:onion05:
NO 3  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 bourget 於 2007-9-19 08:28 AM 發表
哈哈 ﹗ 我係入黎支持你架咋 ﹗﹗ :014: :014:
恭喜你!No 4
原帖由 boy321 於 2007-9-21 01:55 PM 發表
我好耐冇返過呢度啦。。。:014:
大哥你係 No 5............
原帖由 lux1261 於 2007-9-22 01:02 AM 發表

大哥你係 No 5............
乜野...No 5
原帖由 boy321 於 2007-9-22 01:31 PM 發表

乜野...No 5
新開張: 你係第五位貴賓
原帖由 lux1261 於 2007-9-22 01:00 AM 發表

NO 3  
我唔係no.3
係no.1 妳睇唔到呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-23 10:53 PM 發表

我唔係no.3
係no.1 妳睇唔到呀
喔喔 !幫主你係一和三....:014:
亞妹今日有冇返工呀 ﹖﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2007-9-23 09:41 PM 發表

新開張: 你係第五位貴賓!   
妹!你唔記得呢度係我出世地方。。。所以我唔係第五貴賓
原帖由 bourget 於 2007-9-24 09:25 AM 發表
亞妹今日有冇返工呀 ﹖﹖﹖
趕緊返工!
原帖由 boy321 於 2007-9-24 11:25 AM 發表

妹!你唔記得呢度係我出世地方。。。所以我唔係第五貴賓
yes yes yes