返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,tvb now,tvbnow,bttvb' x# |; |" L4 D8 c" p) |
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
, Z! M* \, }+ ?5 ]0 D  ?" F5 ?' ?3 Gtvb now,tvbnow,bttvb但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表公仔箱論壇% x9 a. x+ t0 e
咁你幾時呀?
% P" x# x( w0 [) @$ Kwww1.tvboxnow.com我17
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O$ |+ M8 l) m% v% }3 n
我13歲啊..
5 |) a$ z8 ]$ _. Uwww1.tvboxnow.com  ]2 z- T2 g( g) q; n' q/ H
我今年先得個14歲..
4 j8 {* z6 y* |公仔箱論壇www1.tvboxnow.com( h; c+ H0 B! [4 |1 }" F/ [1 _
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
6 A% `; ]: H% Z; n- W! n3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 v9 Y4 o7 v& u9 l
咁勁嫁.佛兄..=D>0 [, D: c/ \- v1 f

; y. h& _  P+ w% e1 D/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三個月大又點初戀啦?
9 b: R' z( Y8 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇1 |: s: ?, s, C
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表www1.tvboxnow.com7 D5 ?5 {& T: G% V2 `; i' M( d
3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @! K) P6 b+ D$ N
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
, Q5 F3 o( Y2 z/ p! A4 I; Q我既初戀情人就係我現在老公
: ?1 t8 M; o& w公仔箱論壇好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! `6 g. i6 H! d  Z
20歲..
& Q1 d' N) a$ e* S) s我既初戀情人就係我現在老公
# o6 @& z4 Y7 o% R' fwww1.tvboxnow.com好幸福喔...大家都好愛對方....^^
6 W! i; M4 m, r5 n0 r真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
3 j6 g# w; g% o* F* M* d6 ztvb now,tvbnow,bttvb3個月大
www1.tvboxnow.com3 X; t1 G" s* g1 L6 h" s% F
( f5 R* [& }$ e
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
* K* z# c1 {* n3 }0 l+ T未戀 XD
6 z6 }! g# X/ R* u1 I; \0 G4 itvb now,tvbnow,bttvbX2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
0 ^* G# Y& x" z/ ]" DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! S! F& l1 I7 t7 E. B/ \; [+ ?7 `tvb now,tvbnow,bttvb我13歲啊... ?+ Q  V) v1 l* N, \7 q
www1.tvboxnow.com- ?5 @- n3 u# X5 q" R3 K
我今年先得個14歲..* U& K% d  h; a3 M3 M

2 P, e3 Q( p% z& I5 u, M+ U: r0 Ttvb now,tvbnow,bttvb初戀仲要得個1個月..唉.
( t3 O4 j" c9 Q: [8 p# r7 J3 \
經已多過我.....
; u3 b9 I& n5 w/ B5 O& s) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me