返回列表 回復 發帖
绝对唔系,我正系度好努力甘灌水!
lyf2170 發表於 2010-5-30 09:30 PM
你就好啦!可以灌水
我只会回复贴&同人吹水咋
楼主失踪了有没人知道他的下落啊
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
civicboy1969 發表於 2010-6-1 08:00 AM
最近楼主春风满面,加上听日系他生日
你想见到他蒲头都难啦!
我才注册,也觉得有点难
估计还是对论坛的规矩不太懂
li1900850 發表於 2010-5-29 06:33 PM
加油啦。你ok geh
最近楼主春风满面,加上听日系他生日
你想见到他蒲头都难啦!
gwei5163 發表於 2010-6-1 12:06 PM
有几难啊?
疲态满面就有
civicboy1969 發表於 2010-6-1 08:00 AM
最近在家搞健身啊,所以失踪咗一排这嘛。。
keanekuo 發表於 2010-6-1 06:49 PM
咁少上线,点升级呀
咁少上线,点升级呀
civicboy1969 發表於 2010-6-1 06:52 PM
我好努力慢慢升啦。有时好累懒上线哦
我以为自己是伯乐哈~点知此马非披马~跛脚马(无力)。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。讲笑莫怪
我以为自己是伯乐哈~点知此马非披马~跛脚马(无力)。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 ...
civicboy1969 發表於 2010-6-1 07:07 PM
甘说我 卑我休息下都唔得咩?
有几难啊?
疲态满面就有
keanekuo 發表於 2010-6-1 06:48 PM
又做床上运动啊!
keanekuo 發表於 2010-6-1 06:49 PM
黎期玩哑铃(客家话)玩上瘾啊!
咁少上线,点升级呀
civicboy1969 發表於 2010-6-1 06:52 PM
我差唔多每日都上线,但都升唔到喔!
甘说我 卑我休息下都唔得咩?
keanekuo 發表於 2010-6-1 10:15 PM
火气咁大呀
我好努力慢慢升啦。有时好累懒上线哦
keanekuo 發表於 2010-6-1 06:58 PM
累就咪玩哑铃(客家话)啦!