返回列表 回復 發帖
早晨咁多位, 係咪一早未俾人鬧過, 快d開波!!!!
go2david 發表於 2011-3-4 09:11 AM
David快看帖,胙晚有女找你
tvbckbt 發表於 2011-3-4 09:17 AM
係喎... 今日仲未過數喎.... ....
係喎... 今日仲未過數喎.... ....
roberton888 發表於 2011-3-4 09:19 AM
為何有錢收,我又要
tvbckbt 發表於 2011-3-4 09:17 AM
什麼女呀??講多無謂快d開波!!有咩好吵呀今日!!
畸形人類研究科
為何有錢收,我又要
tvbckbt 發表於 2011-3-4 09:21 AM
尋晚我地吵左成晚... 搞左個show 都應該分返d掛...
什麼女呀??講多無謂快d開波!!有咩好吵呀今日!!
go2david 發表於 2011-3-4 09:23 AM
美女話有錢收,你去對他1000几百萭,看你做化.我閃

還有叫7878每人付1億
尋晚我地吵左成晚... 搞左個show 都應該分返d掛...
roberton888 發表於 2011-3-4 09:26 AM
梗係啦, 如果乜叉都無今日世界大戰都似!!
畸形人類研究科
梗係啦, 如果乜叉都無今日世界大戰都似!!
go2david 發表於 2011-3-4 09:27 AM
今日你要表現,我陪襯,失中半天,你去槍錢先
等陣再同你開拖!!我都要做下野先!
畸形人類研究科
係時候去開會喇, 樓主幾時派彩呀!!大家尋日都好努力咁吵喇!!
畸形人類研究科
7878已3時了.今日是第3天了,昨天及今日獎金呢
7878已3時了.今日是第3天了,昨天及今日獎金呢
tvbckbt 發表於 2011-3-4 03:02 PM
樓主係時間出泥派彩了!!!得三個人唔難計啫!
畸形人類研究科
樓主... 己經.... 消失左...
樓主... 己經.... 消失左...
roberton888 發表於 2011-3-4 05:29 PM
無錢分,現在擺工中,晚點到勞工處,深夜在7878家門靜坐,3月6曰排隊遊行
無錢分,現在擺工中,晚點到勞工處,深夜在7878家門靜坐,3月6曰排隊遊行
tvbckbt 發表於 2011-3-4 05:34 PM
無錯, 仲要見佢一鑊吵佢一鑊, 終於達到佢既目的喇
畸形人類研究科