返回列表 回復 發帖
飲完都仲有圖案睇?泡沫果D?
lhy92725 發表於 2018-6-3 09:01 PM
杯底有咖啡残迹图案
家陣未飲都出神了。
CC517 發表於 2018-6-3 09:37 PM
甘你剩系闻咖啡味得啦
西洋占卜,飲完D咖啡渣用來呃你
CC517 發表於 2018-6-3 09:40 PM
旧阵时做西厨,见过希腊人用水同油起咒添。
貓e

BeiDouChef 發表於 2018-6-4 02:47 PM
韩式烧烤?
搵钟馗都得嘅

鍾馗(粵拼:zung kwai),中國古代神話中嘅神祇,專門鎮宅驅魔,道教中稱翊聖雷霆驅魔辟邪鎮宅賜福帝君,簡稱「鎮宅真君」、「驅魔真君」、「驅魔帝君」,中國江南嘅 ...

... I like to watch 鍾馗 drama
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2018-6-4 03:21 AM
姑姑 晚安!
大啦叭

.... have your meal ? I having my dinner now ?
.... what time over your place ?
25妹唔識佢
... who said
125 alone 吹水
....
鍾馗(粵拼:zung kwai),中國古代神話中嘅神祇,專門鎮宅驅魔,道教中稱翊聖雷霆驅魔辟邪鎮宅賜福帝君,簡稱「鎮宅真君」、「驅魔真君」、「驅魔帝君」,中國江南嘅 ...

... I like to watch 鍾馗 drama :onion ...
fls125 發表於 2018-6-4 08:06 PM
比猫E 哥哥 镇宅
比猫E 哥哥 镇宅
... good idea
姑姑 晚安!
大啦叭 發表於 2018-6-4 08:06 PM
good evening

... I like to watch 鍾馗 drama :onion ...
fls125 發表於 2018-6-4 08:06 PM
125妹妹原來中意中國鬼片
條骨都無佐lu
占卜我不敢講,八字命理有根據,絕對並非迷信
阿婆的八字老師是已故"朱鵲橋"老師
底衫五粒鈕 發表於 2018-6-4 07:03 PM
蘇民峰話齋,都系計數嘅遮
條骨都無佐lu
甘你剩系闻咖啡味得啦
大啦叭 發表於 2018-6-4 08:01 PM
貓只喝香片
外星貓E生