返回列表 回復 發帖

[討論] [英超獨腳戲] 曼聯主場迎戰富咸賽前中後討論集中+打氣區

(2)    VS   (12)

12月3日(星期一)

曼聯

富咸

(12月4日 04:00)

呢场唔知有几多人睇呢?4点……
曼联今季第一场咁样钟数的英超
支持。。~!!
取得胜利....不要落后抢手太多
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-30 06:13 PM 發表
呢场唔知有几多人睇呢?4点……
曼联今季第一场咁样钟数的英超
那就是罗!我还是会看啊!:onion31:
不知道还有没有人看啊!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-11-30 06:45 PM 發表

那就是罗!我还是会看啊!:onion31:
不知道还有没有人看啊!:014:
应该无睇啦...太早啦.....

总之一句讲晒...MU如果要争冠军, 不可以再输啦...
原帖由 crashersus 於 2007-11-30 08:52 PM 發表

那一定不能在输啦!!:onion31:
还一定要啊!:024:

回復 #2 rivaldoliu 的帖子

大马时间系星期一凌晨4点。。。唔睇咯。。。。
包赢!!!!
那fulham来发泄!
原帖由 crashersus 於 2007-11-30 08:52 PM 發表

一定要赢,
因为arsenal 如果赢就领先MU 六分总少赛一场!
但arsenal有机会输波!

回復 #8 wlt1110 的帖子

support!!!
希望可以出saha正选,毕竟当年saha都係从富咸出来的
希望他可以恢复上赛季的状态。。。
Saha
我终于可以专心看啦。。。。因为我凌晨两点才放工。。。
saha应该没得出。。。因为rooney复出咯。。。
费sir应该不敢冒险

回復 #12 feimiao0 的帖子

你做什么公做到甘夜
今場波大勝格
SAHA include in the 1st XI line or not...is not important lar...wat important is...he get back his best form and play well for MU...