返回列表 回復 發帖
哈哈哈!刚刚有拍到S20啊!
看到他失落的样子真残啊!:019:
R10这样也不能进啊!
夏格维斯呢球处理得唔好,佢应该给tevez而唔应该给朗尼
而朗尼刚刚呢球,明显就係个态唔够啦
如果佢够态,可能先扣一扣,然后就响袋了……
kuqi呢球嚟慢咗一步,如果唔係云达沙的大门就危险了
差一点被FULHAM扳回一球啊!
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:26 AM 發表
哈哈哈!刚刚有拍到S20啊!
看到他失落的样子真残啊!:019:
教练唔易做啊
朗尼真係态唔得,呢个波,佢fit果时就带住个波斜插入去再深D的地方睇准再射宜家则是就咁一脚
FULHAM的韩国人进场啊!
R10也被S9换啦!
朗尼真係激气到傻喔,不过佢係激气自己的表现唔够好嗟
呢D係佢有斗心的表现
saha换朗尼
刚刚个现场导演真係醒啦,一直跟著朗尼,佢果然发泄咗一野……
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:32 AM 發表
FULHAM的韩国人进场啊!
R10也被S9换啦!
l版真係准啦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:32 AM 發表

l版真係准啦!
过奖啦! 这场有没有在SPORT GAME 玩啊?
F5也被换下啦!Carrick 上场啦!
卡历克准备嚟了喔
佢可以换的人真係几多下
可以换tevez打451单箭头
又可以换夏格维斯、anderson但係估唔到佢居然换rio……
可能brown移入中间,夏格维斯打又后卫,卡历克打返一个偏防守的中场,唔知道rio係唔係有伤呢?曼联真係好少咁换法
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:35 AM 發表

过奖啦! 这场有没有在SPORT GAME 玩啊?
F5也被换下啦!Carrick 上场啦!
没啊
没时间投注啊
韩国人上场后的表现都几活跃喔
韩国球员D勤力真係值得学习
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:35 AM 發表
卡历克准备嚟了喔
佢可以换的人真係几多下
可以换tevez打451单箭头
又可以换夏格维斯、anderson但係估唔到佢居然换rio……
可能brown移入中间,夏格维斯打又后卫,卡历克打返一个偏防守的中场,唔知道rio係唔係有伤呢?曼联 ...
哈哈哈!最好没有受伤啊!我看他直接走到里面啦!
晕,吹CR插水……
慢镜又真係掂唔到喔……
其实呢球CR射咗佢就算啦,果D位置,其实佢都係有一定把握的
R7被黄牌啊!