返回列表 回復 發帖
係呀, 都冇諗住训. 想陪下你地丫嘛
pknoface 發表於 2014-1-4 12:58 PM
咁犀利
KK 今餐食乜餸
CC517 發表於 2014-1-4 01:06 PM
炸雞丁,鹵豬肉,燒賣,炸魷魚丸
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
返黎啦,出街食野真是又贵又吾好食
條骨都無佐lu
返黎啦,出街食野真是又贵又吾好食
lhy92725 發表於 2014-1-4 04:23 PM
最憎就係貴又唔好吃,然後仲要收你一筆服務費你俾過d乜嘢服務我啊,整張單服務費占咗20%,簡單d黎講20%係白俾嘅
比服务费真是白赚你嘅
你果边要20%啊?我呢边是D高级酒店餐馆先要比
一般是15-18%
條骨都無佐lu
比服务费真是白赚你嘅
你果边要20%啊?我呢边是D高级酒店餐馆先要比
一般是15-18%
lhy92725 發表於 2014-1-4 04:34 PM
10%服務費6%政府稅,總共16%間鋪到底有冇資格收我都唔知
10%服務費6%政府稅,總共16%間鋪到底有冇資格收我都唔知
tvbkk123 發表於 2014-1-4 04:43 PM
你食左搵笨大餐
外星貓E生
如果间餐厅写明要比,又吾算揾笨喔,明码实价嘅
條骨都無佐lu
你食左搵笨大餐
CC517 發表於 2014-1-4 05:54 PM
冇係呃你嘅,但係最睇唔過眼依d咁嘅收費
所以大排档米算咯
條骨都無佐lu
KK 晚上好
型 英 帥 靚 正
如果间餐厅写明要比,又吾算揾笨喔,明码实价嘅
lhy92725 發表於 2014-1-4 06:13 PM
冇寫明架,單黎先知架
所以大排档米算咯
lhy92725 發表於 2014-1-4 06:16 PM
經常吃大排檔都會悶嘅
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-1-4 06:59 PM
老陳晚上好
簽名被屏蔽
香港就要加10%
除咗快餐店,好大部分餐廳酒樓都要收

去快餐店,就唔洗服務費啦
perfectman 發表於 2014-1-4 07:52 PM
大馬快餐點唔使服務費,不過要俾6%嘅政府稅
KK晚上好.