返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...公仔箱論壇3 o4 j) |$ [! u, }# S8 |# P* O
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
, G9 Q0 b0 S" F! y! Z4 \公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇' g( s4 m& z9 w3 B

1 g. h) K; Z+ w公仔箱論壇見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
; M5 `1 |) h; G! I% s& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。- S+ n. u+ `/ H9 f' W1 A" f. D
  ...
: M* z+ ]# C6 wleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
+ J' l& ]1 y& ?' V, a+ B
' a' t. [$ D$ Z, p- Z/ N公仔箱論壇邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!tvb now,tvbnow,bttvb9 ]2 r5 v* `2 b- ]. g$ v" _& ~
3 D9 ^5 e4 a( M* n; [) c! KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
) k; ?) R. y. R3 P' ^/ T( A) W+ Y公仔箱論壇% {$ k1 d1 u0 L  W: j# \6 a
' l& j9 Z, O* j# q' l: l
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
8 q. o# q0 u1 {( E6 ]
  ^" k5 y7 F( O/ q2 B) E7 G公仔箱論壇+ G$ F4 s" `, s. o
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
5 l2 z) \2 q" I' `LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
+ f/ @( p5 }- \2 qwww1.tvboxnow.com  D9 S1 J/ W8 o, Y: P" H  Z' N
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
! H: I( D0 C" g( v+ k2 s* kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com0 _6 T+ `/ }0 L6 w9 L
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
+ e# v1 j; {" hleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
公仔箱論壇5 [- B* O" V* g/ t* C1 r- w

U; U( I* t8 w2 z( i3 o6 i
2 Z8 U4 c3 H; g3 O9 {' X: y" Owww1.tvboxnow.com唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
! n7 \4 _; e& x" F+ k
' i& _# {% ^/ J6 F. V5 d8 i4 l
2 I; N" y) i% D0 x2 v7 d4 \' h# F: I3 [
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑tvb now,tvbnow,bttvb; f& A. A0 l* h: q- f. @3 g
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
1 B0 E" X1 ]4 @/ Z$ Q% w. e
! J* F/ k* j, O8 B
% A5 ]' n; M- S) b7 L 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
) A# c& ~" N2 l: N- _( rtvb now,tvbnow,bttvb' ~* p" p: O* A3 }6 g0 {
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
0 L, w9 V' }8 z, i' x4 G6 s. R" e" A
! L( X7 _1 S/ S6 p5 ~其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?8 ~5 m, s# M# p+ v) l' J% l
www1.tvboxnow.com9 e% [$ k" k0 d

" Q0 D' ]4 B+ qwww1.tvboxnow.com
( K. T2 j" \- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ T' r: b$ w: l& fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 [. Y7 b, T/ z5 a- Etvb now,tvbnow,bttvb
6 p- G& W& Q4 v( mtvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
* c$ y( s1 c8 G3 Y1 ?tvb now,tvbnow,bttvb
$ U: [3 S- v( s3 P8 [7 Ywww1.tvboxnow.com我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
7 l) Q* D& g) j3 V2 e* J( }: g4 F' K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
2 y+ Q6 B( q6 B
& I& r% _) H2 D* Y6 A5 ?唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇9 I5 _% {7 e* H2 [, h& c
2678949tvb now,tvbnow,bttvb6 m4 u8 Z- d* d5 p. r1 q8 {

, A  _( L5 w) f  O* m" h3 V- M8 Qtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com7 g" j( Z0 w. B; K- j

/ G4 \) q5 {: \" P( O& y' Awww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
) W- H2 W2 C9 v0 _  s% ?# T' ^& j7 i! K- x
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
; L0 E, C3 z6 O1 v# g. t6 x( Q: ?# t) a) S* e& x  D

5 ]% ^4 \7 l6 R, i: Z( j( o唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
! Q0 z$ u& }' R: w6 uLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦$ [: A! c$ a, [9 f7 n  g) l' F
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
7 i% }0 _; Y! w" r1 B# QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃
7 ~* e- n& [& u3 x' O  |rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 u4 m% a' ?. G% ]" n$ D

. |) P# b: q0 e8 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& }0 f7 G' N/ a4 x% q* {
咬咬化身做高天寶
公仔箱論壇3 v/ C/ u: Y. d' T+ O$ _

' w) A) `2 x# L5 Z3 ]+ V, N公仔箱論壇
  V% U+ S" Y: F5 Ewww1.tvboxnow.com咬咬化身做高天寶www1.tvboxnow.com4 y0 T# q1 F) f, [; L
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
; v( a; _. Z+ d& }! S% }8 mtvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
5 S5 k) x& M) Z: U& M+ K. ~  P' E
4 E; ]3 L7 K" Y; N, v9 hwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb& z9 D9 f( l' Q( |3 x
你留打呀?