返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇8 y6 c' V/ h' s# F

. G7 w! F  \; F5 n1 a
+ q' V2 c7 M( O$ w1 i. v你留打呀?
& V" T) b" v% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
$ c' m+ J: ]' H) M& htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 A$ }) j7 T  k5 {
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www1.tvboxnow.com% v2 _" A9 ?/ p

# W5 f" Q! l" `9 v呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
# @' m6 L7 x: F" t$ N+ |! ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& W; d* p3 @" n
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
# }- U- s3 E0 T% |; y" I大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
www1.tvboxnow.com' }( ~, P% i- x% |% n: p! {  t5 M

5 P/ C% v8 Q7 U) [' E8 u哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇* L6 X" @1 d% W: c* j
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
: W& T7 z( j$ Q, Mtvb now,tvbnow,bttvb
+ D4 Z$ N! b( N公仔箱論壇呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
% j1 {! j) f; i0 ?0 h; R# \7 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb& g% s1 c9 H: G5 P+ U
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill公仔箱論壇/ E+ b* J4 r  M0 ~
that would be too bad公仔箱論壇: ?3 L$ n3 F/ u6 w
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h  B; L: L+ N) T! a# m, R
www1.tvboxnow.com7 r% g8 d9 W6 ], h/ r7 ?! @6 A
咪係!
唔怕水滿就得公仔箱論壇1 o. V% @" o* P0 }( _8 _* @/ x
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
6 b$ ^1 t; K2 U" N公仔箱論壇
' O! ?* y- n$ N- j" Orrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 公仔箱論壇  m  N  u' i3 h& ]

5 h0 y! H2 a, V6 \( X6 W2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
- Q5 l8 }' z7 O% v
5 {& Z- C9 |7 f: _% {www1.tvboxnow.com哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇( [5 P: b2 l2 {' y# x
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z0 O4 a! R2 ]9 X) T8 H: T: b( \$ n) V
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
3 T" `! F9 R; g3 N& q4 ]! JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# `7 Q8 I) Z( G+ h- e$ ?' H2 y* Uwww1.tvboxnow.com幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
. q0 j- N0 S" ?- E  Xwww1.tvboxnow.com算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

/ E) n; r0 Y* F9 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉www1.tvboxnow.com3 o: K( j; O9 S% s4 k: j6 m% \1 k
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
www1.tvboxnow.com+ S7 k- D, D) r" m9 G* {
騎騎,我都好似差唔多。
# g' p1 |/ u* u, L4 }: r
騎騎,我都好似差唔多。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n% k' R2 R, G. J; X/ T
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
' A& t% {6 O( M% I! c+ wwww1.tvboxnow.com開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇3 C3 I+ C+ N( k9 R, |1 c
www1.tvboxnow.com1 l% c5 w. o% }# n7 ^
話時話,多謝你派的分,謝謝
$ W, ?" C3 B6 }& Q- W

* {4 B0 u7 B2 c公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
0 ]  u" f2 }* r- q7 y* W1 Y
0 p/ G/ g: ^) P( ^& ]$ l% [* L公仔箱論壇話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
9 r! F1 Q) O7 o) w- G大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
+ S+ I9 l* |. E# W1 etvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
1 D: k; W* z: s9 P: I3 t6 ktvb now,tvbnow,bttvb
$ z/ s# r3 z7 V公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝( u3 f% h9 n0 u
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
) T3 M: N' ^+ k; i( l

! p0 X; F1 I+ D, [公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
: x4 L( `9 T3 G: @/ L+ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
公仔箱論壇* C' c' K' R$ K4 @2 i
9 W- e% [9 ]9 k! i
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!