返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!公仔箱論壇  j3 k9 f6 e( ?* ^9 g6 `
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
/ u+ r  U- O# ~0 q9 b( S4 F9 ?0 b公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. U! H8 j. z. a
成半年無見,好開心見番你。
, q, P7 `; W1 \www1.tvboxnow.com好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

+ @8 p" g+ X( d+ b) ?  B* Dwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
* i- a; r7 W" n公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

* Y- K0 X3 O1 Z7 r% i$ S) L
/ W4 Z! n& g! u" z) N. ~1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?- U# c" M: C: v8 g
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
4 Q1 H$ D/ T: Ywww1.tvboxnow.com2682052
5 Z/ ?8 b  f7 J" S* ~" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
; C% r9 Y2 [9 `3 [公仔箱論壇
$ {' M/ A) W( U/ ~) P1 p% d公仔箱論壇楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
1 ?& ^9 y$ v: f公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...2 _" [& v- x8 B9 E6 E2 \
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
2 m6 p2 c! g( q% U+ htvb now,tvbnow,bttvb
7 D; E1 a5 d& J2 u' A# Wwww1.tvboxnow.com女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 % _3 v$ F4 u7 G, i: M6 m

, Y: U4 D  N% Q+ \( z公仔箱論壇
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb7 S7 E- ~8 r* X' r
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇8 e7 ]$ q: T( x! C0 J2 P
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇1 z" A) Z& I+ Y  {% ~
www1.tvboxnow.com. x6 @8 t6 v4 A) B7 R
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!公仔箱論壇  w; I4 r6 t( ~6 I
www1.tvboxnow.com, `0 ]2 u, I$ v% ^5 {7 f7 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: s! w2 h2 e$ `
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
9 n. K# Z- P# N啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇- I" ~0 n% X+ }1 z- `/ S, C0 X
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
tvb now,tvbnow,bttvb* W  D5 c* `$ G9 j
! [4 |  e. j2 n* L/ ztvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!* [7 X! v, h2 @# O. D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s, S4 k, U& }5 ~4 y
+ D4 F% A. M) |* l3 [5 o: _www1.tvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!tvb now,tvbnow,bttvb2 o8 h6 w# a" g2 J$ R
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...www1.tvboxnow.com/ c; M- w1 I. p) H+ o- P
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
% O# ]6 P" c, K$ L9 t

0 ?7 y! Q& R, |' x公仔箱論壇話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
公仔箱論壇6 N$ M) k4 s$ b, j/ \2 i' f8 U! p
( Z7 v5 @; T. H
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
* y) h$ F1 g* l2 L4 y& `大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
  g' K* c3 j% L/ u: O# M* @7 f& |  V/ y- X
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
( d1 V. K* J) ]7 W9 Dtvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
) Q6 X# F( g7 ?4 y" M( M3 j. Wwww1.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
$ N4 \; E6 @2 R# \5 u* Dtvb now,tvbnow,bttvb
- F* b7 v6 Y# m係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........