返回列表 回復 發帖
; e9 L2 G7 Z' _; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。www1.tvboxnow.com$ X, g1 l6 q1 c6 s5 ]& G! N
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
& d7 ^: H1 Z8 {. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.7 q: m% v  p! j: u/ d. [0 \3 M
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
www1.tvboxnow.com; h+ E5 i! I( `+ _

6 v: M0 D: u1 O# ^, |' Ktvb now,tvbnow,bttvb我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
2 n9 c. w" Z/ `& S/ c* R" Xwww1.tvboxnow.com% v7 I* o9 ]. V* Z
我最多一路睇一路玩game公仔箱論壇2 ^+ Q' }' \. V) l2 X! @
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
5 @- v! l7 N) H( b: D3 R( C我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
0 _" H# T, z6 q1 D5 v0 l: l7 s" Stvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" |7 H/ l1 }$ Z5 D& B
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. www1.tvboxnow.com6 G, U9 I9 R; H& x
" S/ [8 t0 h" V6 V0 _  o& E4 d0 G
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y) b: u4 J9 I
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
0 g3 X& ^: [5 B3 Z1 j# Uwww1.tvboxnow.com你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
! x7 c% J  B% C$ N( z
  W; e  O& ?  l1 z0 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  W6 {4 [9 _/ @以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。tvb now,tvbnow,bttvb: ?) U3 U; C& o4 A
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
" J7 s* L% ~+ x, a9 J2 F細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
1 F( t4 G9 Z  {* Z8 x& Q. Cwww1.tvboxnow.com真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
; m9 o4 B/ L1 ~" l  O) A啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.9 c8 y9 ]% C( Y
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
, m8 M2 A! j7 R  z) Z公仔箱論壇3 |) H6 y7 A( W+ s9 {8 e
; I# }, m5 G/ Y
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
公仔箱論壇; g+ z! S4 K3 Q; }
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
1 M4 J: n5 A- n6 t7 C2 \2701565www1.tvboxnow.com/ _& C; b  Q. o! r5 i  f; R( s! J! T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" P4 w, v: ]9 }$ k- i/ K
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
2 _; f$ R" W% r& d- t& n公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
) t) Q8 b9 H. F6 `
公仔箱論壇1 m6 J/ y/ S- R& p
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
, f, w! K. `1 W, x5 Utvb now,tvbnow,bttvb. s, [8 k8 ?6 s
( e  n3 l4 q# b$ m0 N
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
5 L2 P; G$ z: R6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
公仔箱論壇& B; e9 u0 @1 A) J4 b  P( g. K
1 K9 a/ c( t( e3 O8 h- A3 u: I& |
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
公仔箱論壇' M( Q$ W# K! R- c0 S$ r

7 ?8 I7 m. Z- |# m1 B* }" s/ Cwww1.tvboxnow.com居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
: U" u- Y! G0 A0 T+ ^* k( S公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
, f& B1 u6 V. M* k% Q+ U  J- H8 G' H4 `
; L/ M/ `; s6 E  vtvb now,tvbnow,bttvb細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
! o# Z# ~5 O! RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 I8 W5 `2 T: s! L1 P7 k: ]6 P' t公仔箱論壇無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
% g& R9 E/ E( Ctvb now,tvbnow,bttvb大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
3 \) m1 l$ g7 Y- [3 C5 P公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^( z& \% A- C3 V
tvb now,tvbnow,bttvb$ s6 l6 B9 Y# e" l3 l' z$ c
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
" d) x- {  @7 e2 M/ ?

2 h$ A+ ^: l: \$ c5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb$ P9 j$ B( V! v& v% e6 O
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
* F7 ?5 D6 {8 O) ?( M3 @# j% r+ l公仔箱論壇係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {% }; n& c) ^  ]( z+ y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- P$ O  C5 r6 Z& _0 t# {
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb, ?; I6 B' n4 P$ J- ?* W% r! r  U
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
. `  N  m, Q0 y# k公仔箱論壇. \! P7 ^3 W2 J; Q
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??