返回列表 回復 發帖

J神兄, 貓貓, Andy兄, 陳兄早晨. grace妹, 路人兄晚上好.
亂UP掌門要開賭,找人HELP呀...捐金...
timmaxsing 發表於 2014-10-26 08:26 AM
J神兄早晨. 唔使捐住, 暫時仲有, 應該夠派. 唔夠再揾財神你.
timmaxsing 發表於 2014-10-26 08:26 AM
J神兄係一方之主, 得閑要黎幫衬下啊.
簽名被屏蔽
帶埋我去,雖然我中學時代學校強制要學游水,但係我都學唔識。連浸溫泉我都驚驚地,水真係我嘅死穴!
perfectman 發表於 2014-10-26 08:46 AM
下個星期六过黎我到. 我地一齐去吖.
簽名被屏蔽
而家D人,出街如果唔記得帶銀包,可以唔理。但係如果唔記得帶電話,一定會返轉頭!
如果有外星人想消滅人類,喺電話上面做手腳就得㗎喇!
其實我有懷疑過生果係外星人侵略地球嘅開端,先需將人類嘅智商推低!
唔係 ...
perfectman 發表於 2014-10-26 08:56 AM
我諗外星人要入侵地球唔使搞得咁複雜挂?
簽名被屏蔽
要無聲無息咁進行嘛!
perfectman 發表於 2014-10-26 09:29 AM
咁點解先對付啲果粉先既?
外星人封佐個網絡人類都死架啦
條骨都無佐lu

pknoface積分轉出TVB
      4,500,000
購買道具
           9 號
pknoface積分轉出TVB
      1,500,000
購買道具

1 號

我選 1 號 同埋 9 號!! 多謝掌門辦遊戲!!

簽名被屏蔽
可以買幾個號哦
我又買
條骨都無佐lu
可以買幾個號哦
我又買
lhy92725 發表於 2014-10-26 10:35 AM
掌門冇話規定只可以買一個,所以應該係任你鐘意買1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 個都得呱!!