返回列表 回復 發帖
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
多謝
型 英 帥 靚 正
萬分THX 亂UP掌門派金,但係我都又快爆金啦,唔好派金比我啦
timmaxsing 發表於 2014-10-26 11:33 AM
又快爆金,派金比我啦
型 英 帥 靚 正
爆佐可以散D嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
多謝 KEN ~
簽名被屏蔽

多謝 Ken 掌門 9000 帖獎金!!!
可以重複購買既意思係該號碼即使有人買咗, 其他仍然可以再買. 可能我既解釋唔清楚.
pknoface 發表於 2014-10-26 11:02 AM
咁我就揀 9 號啦!! 搞錯左真係唔好意思啦!!!
其實都系掌門嘅錯,買野果個永遠是對的
條骨都無佐lu

Thank you! 見你比錢我, 我會用這筆錢支持非法集資遊戲!
而家D人,出街如果唔記得帶銀包,可以唔理。但係如果唔記得帶電話,一定會返轉頭!
如果有外星人想消滅人類,喺電話上面做手腳就得㗎喇!
其實我有懷疑過生果係外星人侵略地球嘅開端,先需將人類嘅智商推低!
唔係 ...
perfectman 發表於 2014-10-26 08:56 AM
你看太多Keroro軍曹
電話侵略藍星
我要購買9號
pknoface         3 秒前         TVB 4500000 元                 積分轉出
路生做咩要跟住我買9仔
條骨都無佐lu
各位早午晚好。 啱啱起身。 趕住出去揾啲野醫下個肚先。 返黎再復大家。
使咩甘趕哦
條骨都無佐lu