返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........+ O% c; y: I8 T. `, w: e% |0 ~, ?
因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
* r& ^  }8 b1 @( D$ Ftvb now,tvbnow,bttvb因為近期劇情真係超悶...........tvb now,tvbnow,bttvb! i# ?; O: F% A  t  B: v/ y0 S% e
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j( \! p) l3 Y& I" a; H1 j- u2 P0 _0 C

. f7 i5 b. x# l- ^公仔箱論壇我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
5 ]% S( ^+ @! F. h  p3 |% `www1.tvboxnow.com我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?tvb now,tvbnow,bttvb6 `. x9 R# F2 |; T
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
9 V% X" {* p" P4 v. p6 x  Q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb: ?2 B- J5 `+ ~6 M* G, r" E
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
  P( {: z1 z* E" L# O) R. Y1 i% Ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y: \, U' g/ ~1 J6 e0 J
公仔箱論壇# j; j9 n1 x/ U- Y3 s9 P2 l& `/ P: u
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
2 c- T+ S4 e5 U- t$ c) A) }9 }9 \& Z公仔箱論壇使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
0 v/ Z6 H7 w: v8 w  Gleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
. l! P9 ]( N; I3 ytvb now,tvbnow,bttvb
5 H  ^' T' I: P3 u; ?# I6 \: ~1 d/ Twww1.tvboxnow.com沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
. e: ?6 D, M: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s  |9 S: P; L, O
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
0 d4 p1 ]# p2 Z: R公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
* S% _* x% T4 z5 K我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
公仔箱論壇4 \+ G. B; \6 [; F' A3 h( h) O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 G' X; K8 V6 m4 k5 O8 T) S
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
- R; T$ \  M9 i$ r( s0 Q, c1 Xwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
5 u  L% l& M( H3 I3 y- C; F3 ]' n+ Cwww1.tvboxnow.com唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
0 H" U/ o& H7 u; uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
0 o/ a9 E( {. \+ \- Xwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
( W! x1 H# {0 _2 \7 Q  l公仔箱論壇
+ l" H2 w; G7 I: o3 L3 \+ m我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
, A  d2 \- F3 R9 twww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, F2 t& K! T3 F4 g
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. 公仔箱論壇+ ?8 M6 h! V& z; A+ j$ j
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c9 D: P' m9 E2 z8 ^3 W  Y* x
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U7 r* m* t. ^. Q! A4 S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講
8 {( Y+ p) F$ W8 ?" A- n# \) Q$ ?4 I6 y# YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
公仔箱論壇- j4 e6 [$ x3 @  w
點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽