返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
5 x2 \: O1 V) C0 p! W4 C  Y2 Y+ pwww1.tvboxnow.com2934800
0 m' T; j" y2 P: f$ R, @丁一元机會大啩啲。
* U# v% ?3 S3 Y; Jleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
! ]7 s8 n1 h; Z/ f0 }, T公仔箱論壇公仔箱論壇" V$ A+ z3 A& ?7 a/ w8 y
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
: g+ Z8 v( t' U; r
) y5 e9 q/ i- L5 t2 U- d) r  @乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ^+ N0 z7 Q' @5 q: z' E
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
www1.tvboxnow.com* ?7 X3 C5 L3 r5 w) W$ ~
陳生個主角好似重要啲啲....www1.tvboxnow.com$ f' [0 X0 {4 R8 [' x5 t# ^
tvb now,tvbnow,bttvb7 Y8 @1 J# P6 t# A
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
. _2 m* `8 U% W" x2 Q4 |公仔箱論壇Er......Er.....
9 h6 Y+ X. m2 Y; J  gtvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
0 B1 g$ p$ E9 j: Z( d3 o0 r公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

# G, l) [/ P# d  s: r4 i/ m" ltvb now,tvbnow,bttvb陳生個主角好似重要啲啲....
% S" f! M1 h9 M' S# kwww1.tvboxnow.com
* c# U* B$ \1 R( B& a! gwww1.tvboxnow.com我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t$ v5 I; c+ @
Er......Er.....
4 Q3 Q" }4 @8 E1 \: `% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
6 ^1 S1 K2 D; t5 ?% g" Ttvb now,tvbnow,bttvb2935583 ...
( E3 J0 ~' b0 A: n% z5 Nwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
. _" K: a* G6 T& B7 c  T- Y" A; V

* A3 o* l! t$ b* [' ~6 z各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
0 n+ \2 {  y" l1 F$ x5 A: p, J講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
6 P  E8 ^5 _$ s- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。tvb now,tvbnow,bttvb4 i3 e0 B  z# g! j5 L" ~% P
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....1 v" Z$ V6 g  K4 }7 d
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
# E6 {! T5 ~4 Hwww1.tvboxnow.com吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....www1.tvboxnow.com) Q1 i# D. o. b% |, `" |% B/ Q
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多8 \" |$ T# z. A( L) I7 Q
/ v/ a& G2 t' z6 H8 j
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
tvb now,tvbnow,bttvb# e* D2 m8 ^1 a1 R" R9 Y( g2 C: G7 i
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
( _$ q1 p' f! k" E  c1 |' c, Y; t5 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
/ C% i8 N6 X: O( R9 D6 n999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
" J- f+ j7 T7 z公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. j9 U( i/ z, g$ M
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
( }6 d4 d. m$ X' s* T講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...公仔箱論壇' c0 s; B) {3 x& Q7 e2 H: |
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
! N9 n( ^5 Y7 T2 A5 o/ Mtvb now,tvbnow,bttvb我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........) j/ U1 I( L3 V4 w
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _' z' S' ?( ?' }5 y+ f/ p, Z
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
- j( M0 T. s) Y* J0 U+ awww1.tvboxnow.com唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。) q1 o- j. D: M& u% z
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
- e+ ~0 i5 I+ p. {: |$ G" T8 R7 l, t6 Y
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
5 l4 ]: A7 g' _, R

2 s( Y9 y' L1 n' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
, p0 S9 L& e+ x8 ^" r1 G" f公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
% L! S: }3 c6 I5 S- `tvb now,tvbnow,bttvb細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。/ s6 w1 k: a' @
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
- V! o& F9 H8 Pwww1.tvboxnow.comhajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) x) h0 v6 A! Q- n6 m  Y3 t2 a0 U
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.