返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 07:47 PM 發表

揸住去撞大树,一于同归于尽~~~~~~~~~~~~~
噢噢。。阿三。。请你讲一句。。你好x型啊。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-7-15 08:42 PM 發表

唔通你真系有个甘既外母???
哈。。哈。1。唔通惊姐身受其害??!!

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-7-15 11:45 PM 發表

哈。。哈。1。唔通惊姐身受其害??!!
甘都俾你估中。。。。。。。。
如果是女友的話,果個女友就好唔稱職囉
原帖由 ZIQIAN 於 2008-7-19 10:18 AM 發表
如果是女友的話,果個女友就好唔稱職囉
如果系女友的話,果個女友通常都系同你已经好多年既。。。。。
It is absolutely wrong because the angle of view is diffrent from the driver.  For example, the driver can see the road is safe to go, but the passanger side will see it is danger.  Therefore, do not interupt the driver when driving.  According to the law that don't talk to the driver when the car is moving.

評分次數

• vwwo

回應 roanna28hk68 第 96 篇文章

但如果不跟司机讲话,有些case因为司机打瞌睡而导致意外发生

各有各的case,最好睇定先同司机讲野

我个人就无么问题,因为要人带路
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2008-7-24 10:33 AM 發表
但如果不跟司机讲话,有些case因为司机打瞌睡而导致意外发生

各有各的case,最好睇定先同司机讲野

我个人就无么问题,因为要人带路 ...
Bar 打,我好闷啊!!~
~~任逍遥~~
Aiya 大家无畏伤和气啦! 这个问题顺水是观点与角度,男人啊她架车你吵撞了车大家都会伤,干粹上车就睡觉吧!!!

評分次數

• vwwo

驾车是靠你的敏感性和判断力而不是只要到目的地而已,而没理会其他的车,放松的不要搞到车跟你有仇,我看到大部分都是抱着驾盘很危险,最后我问你们一个问题为什么F1 RACE ,GT RACE 都没妞子呢???
原帖由 stephenhor 於 2008-7-26 04:05 AM 發表
驾车是靠你的敏感性和判断力而不是只要到目的地而已,而没理会其他的车,放松的不要搞到车跟你有仇,我看到大部分都是抱着驾盘很危险,最后我问你们一个问题为什么F1 RACE ,GT RACE 都没妞子呢??? ...
F1 RACE 唔系有D靓女响开场果阵样黎样去既咩?
原帖由 vwwo 於 26-7-2008 10:40 PM 發表

F1 RACE 唔系有D靓女响开场果阵样黎样去既咩?
哈哈我是说比赛啊!!!不是扮花瓶
原帖由 stephenhor 於 2008-7-27 09:03 AM 發表

哈哈我是说比赛啊!!!不是扮花瓶
甘又系哦呵!
可能系女人既性格唔够”狼死“呱!
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 02:42 PM 發表

甘又系哦呵!
可能系女人既性格唔够”狼死“呱!
哈。。哈。你句野,我有保留。。我在坐我一个的女性朋友的车个阵。。我都眯埋眼。扮睡觉的。

因为,她手车。。劲啊。。直头是女版哈密顿咁啊。。 我都自叹不如啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:53 PM 發表

哈。。哈。你句野,我有保留。。我在坐我一个的女性朋友的车个阵。。我都眯埋眼。扮睡觉的。

因为,她手车。。劲啊。。直头是女版哈密顿咁啊。。 我都自叹不如啊。。。 ...
甘劲?????
都几有我既风范哦!