返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 07:57 PM 發表

甘劲?????
都几有我既风范哦!
哈。。哈。。唔怪得靓老唔给你驾车啦。。。我家阵明白了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 08:34 PM 發表

哈。。哈。。唔怪得靓老唔给你驾车啦。。。我家阵明白了。。。
其实我既 dream car 系四驱车,不过拒系唔会俾我买。
拒话人揸公蕉,你揸公蕉,边有女人揸架公蕉揸到个油门系踩尽架!
俾你揸架四驱车,咪会死好多人??
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 08:52 PM 發表

其实我既 dream car 系四驱车,不过拒系唔会俾我买。
拒话人揸公蕉,你揸公蕉,边有女人揸架公蕉揸到个油门系踩尽架!
俾你揸架四驱车,咪会死好多人?? ...
哈。。哈。这一次。。我力撑靓老啊。。。多的他我地才安全啊。。真是功德无量个只啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 09:24 PM 發表

哈。。哈。这一次。。我力撑靓老啊。。。多的他我地才安全啊。。真是功德无量个只啊。。
乜连你都甘讲。。。。。。。。
无人撑我。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 09:26 PM 發表

乜连你都甘讲。。。。。。。。
无人撑我。。。。。。。
哈。。哈。。有人载出载入唔爽咩??
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 10:13 PM 發表

哈。。哈。。有人载出载入唔爽咩??
我又唔觉有咩甘爽哦!
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 10:20 PM 發表

我又唔觉有咩甘爽哦!
哈。。哈。。有司机的滋味几爽啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 10:30 PM 發表

哈。。哈。。有司机的滋味几爽啊。。。
我就觉得似拒秘书多D囖!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 12:25 AM 發表

我就觉得似拒秘书多D囖!
噢噢。。老细载秘书。。好暧昧喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:28 PM 發表

噢噢。。老细载秘书。。好暧昧喎。。
结果咪俾拒載埋返屋企囖。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:12 PM 發表

结果咪俾拒載埋返屋企囖。。。。。。。。
哈。。哈。。搞埋一起左了。。。。靓老好野啊。。。
O..............no eye see......................
原帖由 william仔 於 2008-7-29 02:09 PM 發表
O..............no eye see......................
哈。。哈。靓老浦头啦。。。讲紧你同靓姐的过去喎。。

你有咩想发表啊??
原帖由 wk.hoo 於 28-7-2008 07:53 PM 發表

哈。。哈。你句野,我有保留。。我在坐我一个的女性朋友的车个阵。。我都眯埋眼。扮睡觉的。

因为,她手车。。劲啊。。直头是女版哈密顿咁啊。。 我都自叹不如啊。。。 ...
Brother 有几快啊??有没有KMH230 啊??找个机会比斯比斯下
原帖由 wk.hoo 於 28-7-2008 07:53 PM 發表

哈。。哈。你句野,我有保留。。我在坐我一个的女性朋友的车个阵。。我都眯埋眼。扮睡觉的。

因为,她手车。。劲啊。。直头是女版哈密顿咁啊。。 我都自叹不如啊。。。 ...
架车有没180HP 以上啊!!如果没怎样叫快或叫辣