返回列表 回復 發帖
JN 你今晚好忙呀???  ...  唔多出聲...

有心事....  
roberton888 發表於 2011-3-2 11:00 AM
5 洗 做 ar
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
返黎香港你都有架......  
roberton888 發表於 2011-3-2 10:56 AM
我冇英國護照
你日日都係邊做邊吹架啦....  

做乜今日手腳咁慢呀...
roberton888 發表於 2011-3-2 11:03 AM
今日特別busy, taking tomorrow off
咁你申請黎香港做...男(妓)公... 咁未有得囉$6000 蚊囉...
roberton888 發表於 2011-3-2 11:05 AM
香港市民啊~ 呢篇真係必睇... 轉

請不要被6000元沖昏頭腦, 忘記當前的社會問題
by Double Pang on Tuesday, March 1, 2011 at 10:59pm
2011年3月2日

今早財政司司長宣佈會將注資6000元入MPF戶口改為18歲或以上人士手持香港身份證便可得到6000元.

另外亦為中產人士寬減薪俸稅及個人入息課稅七成半,上限六千元。

呢兩件事, 代表住人民係呢幾日以來既聲音得到關注, 係大家爭取返來既成果.

我都感到有少少安慰...

不過同一時間, 我都希望大家唔好俾呢6000蚊沖昏頭腦, 以為一切既問題都完結.

客觀睇下以下既開題:

1. 港鐵有加冇減機制
2. 公營醫院資源及人手不足
3. 房屋問題
4. 人權問題
5. 隧道經營權問題
6. 領匯壟斷問題
7. 藝術資源零投放
8. 以市民為本

如果您有睇晒以上既文字, 證明你好關心香港. 希望你唔好忘記香港依然有以上既問題.

如果您冇睇晒以上既文字, 希望你由今日開始多D關心香港既事.
我ge問題重多la.. . 多D關心
我換左新相  OK 嘛???
roberton888 發表於 2011-3-2 11:06 AM
ANYMORE

mAY i HAVE HER NAME, PLEASE ~~
morning jacky.....
cammy8080 發表於 2011-3-2 02:12 PM
hello Cam Cam   where have you been..................

AAAAAABBBBBBBBAAAAAAABBBBBBBBBBAAAAAAABABABABABABAAAAAAABBBBBBB
----------------- 請問呢句算唔算灌水???
roberton888 發表於 2011-3-2 08:13 PM
it's an IQ question, robo 哥..

= long time No C
食緊tea喇.....
cammy8080 發表於 2011-3-2 06:51 PM
食緊 Dinner
JACKY今晚悟使沟啊,居然得闲上黎
lhy92725 發表於 2011-3-2 09:46 PM
d 女 被robo 哥..沟西
小有喎... 咁夜仲係到...
roberton888 發表於 2011-3-2 09:44 PM
食美國牛排 目弟假球賽
No No No No No.....   睇開我架 post 都應該知.... 女係唔係溝架.....

男人最高架境界係....  比女溝
roberton888 發表於 2011-3-2 09:54 PM
哦你想做 橋........... 石橋...
石夫  english name ->> Chef
譯音
你悟系等二嫂沟你么
lhy92725 發表於 2011-3-2 09:53 PM
等 等 寂寞到夜深 夜已静荒凉 夜已静黄昏
同佢講goodnight....
cammy8080 發表於 2011-3-3 07:49 PM
Good Morning Cam Cam