返回列表 回復 發帖
你... WIN 左咁多...

算... 下個月我生日先問你囉..
我都話下個月先係我生日... 但你唔介意可以比埋呢個月生日錢比我架..
我介意 非常  很 # 十分介意 ..

JackyNelson 發表於 2011-3-9 12:01 AM
天哥。。。 健哥。。。 又話乜都可以搵JN 。。。 佢蝦我呀。。 
開工

GOOD NIGHT LA. ROBO 哥
JackyNelson 發表於 2011-3-9 12:22 AM
喂喂喂...咪扮傻喎...
JN 你好..
中國人就係犀利
JackyNelson 發表於 2011-3-9 11:06 PM
JN... 你係美國華僑呀??
羅伯 你好..

琴晚輸大 $$ ,, 你 d 生果金.. oh sorry, 生日金....冇望
JackyNelson 發表於 2011-3-9 11:16 PM
輸大錢都有成四億.. 流動資金.. 你都吹得幾大喎...
我係中國人... 2+係.. . 以後都係
JackyNelson 發表於 2011-3-9 11:18 PM
我地果然係兄弟... 龍的傳人....
琴日d流動資金有12億....輸o左 3/2

成年d儲蓄...冇陰公
JackyNelson 發表於 2011-3-9 11:22 PM
你成年儲蓄.... 我成哂...啦... 無陰公... 我D 棺才本... 比你輸哂.... 無陰公呀.. 你 ... JN...
today I got SURE WIN tips,    You want to invest your $369,000,000
JackyNelson 發表於 2011-3-9 11:34 PM
算把啦... 我唔想... ... 一無所有... ..... 你都係記住下個月比封三億大利是我算啦..
...... 你... 迫良為賭喎...

媽媽教落... 賭錢......唔好架....  會爸爸打... 媽媽鬧架...  唔制...
實 WIN 架... LOST 左你比返我呀... 我咁辛苦先有咁多..
又想赌身家啊
lhy92725 發表於 2011-3-9 11:59 PM
骨貓 jn..想引我賭身家..
你唔好咁擔心啦~羅伯

不過講真呀~有時遇到咁既事, 俾我都會好擔心
JackyNelson 發表於 2011-3-10 12:05 AM
你成日都係到吹... 你銀行爆廠緊係咁講啦... 我咁辛苦先有三億... 邊捨得呀...
king sir 同劉華呢排贏好多
HIDE 發表於 2011-3-10 12:34 AM
HIDE 哥.. 邊個係劉華呀??。。。 

係唔係呢個呀。。。。。。 "今時今日咁架服務態度,係唔夠架!