返回列表 回復 發帖
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
3 Z  s  t+ C' n9 l9 r# [www1.tvboxnow.com
6 B2 w, }3 l# _4 C6 J" ~( V9 j公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) v" E& X$ U5 r5 P: l* {
因為真係散發出很自然的美態
' g/ l. t3 k' Bwww1.tvboxnow.com
8 \; N$ k, u: l. W公仔箱論壇+ {* W5 x$ Q8 S" S- R0 u) C. O
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
+ F& u- E. N. W- I$ R" ~' S+ i% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
) q( k& o9 o, }- b$ b公仔箱論壇
. ^# i4 M0 D* f, K0 Q6 W& j; O我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A; K5 k1 P4 {2 \5 M( i+ j
我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀www1.tvboxnow.com8 U* ?$ ~9 y& U9 b
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
: \/ Q/ Y0 n: q
www1.tvboxnow.com5 Q2 h& G# }% N4 z' Q
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
: S3 Y9 K6 F% g$ |3 S1 dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
, s6 H' \5 _5 c$ o

4 {" h) B3 l# w& a! Z# c' X版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀tvb now,tvbnow,bttvb! d% h' A1 W+ t7 Q! w1 }, q
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. \2 p8 N3 ]/ A9 ?$ t. q/ }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t. k, }% T, m$ p
完全同意...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x7 [6 B- ~7 }) J5 V" V
www1.tvboxnow.com5 s% ?2 ^2 d5 s/ L2 }
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛, @$ L/ i: x  p' T
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
公仔箱論壇+ t; ~* M7 q# Y4 {# L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o" I8 l2 {2 o( ]# W
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格