返回列表 回復 發帖
2013年最後一日了, 在"公仔箱"呢一年都過得很平靜快樂!

吹水區上半年比較起下半年的確人流少咗, 希望新的一年大家努力, 加油!

預祝各位 新年快樂!
型 英 帥 靚 正
首先係呢度預祝大家新年快樂, 身體健康, 工作順利, 心想事成!
感謝各位樓主起呢一年來既辛勞, 帶給我地無數既歡樂和相聚交談既機會, 又可以拿tvb錢升級。

回想一年前, 我剛開始在這裡吹水, 當時既熱鬧程度 ...
pknoface 發表於 2013-12-31 09:57 PM
肥貓
型 英 帥 靚 正
諗起2013..
好不幸...陳伯既恐怖,嚇走左肥貓=(
有時好羨慕貓貓佢可以一年365日你度吹...........水
而且2014我一個計劃..開P0ST吹水,想挽回番一些些的熱鬧 ...
o0月 發表於 2013-12-31 10:05 PM
肥貓 唔係嚇走係佢要結婚.
型 英 帥 靚 正
水區1年比1年少
Anonymous 發表於 2013-12-31 10:41 PM
咬咬
型 英 帥 靚 正
咬咬兄出現寫幾句祝賀,送千萬TVB給你
timmaxsing 發表於 2013-12-31 10:46 PM
咬咬 冇10億佢都唔寫
型 英 帥 靚 正
真的嗎?
o0月 發表於 2013-12-31 10:56 PM
佢昨晚打電話俾我
型 英 帥 靚 正
别信他!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-31 11:13 PM
支持
型 英 帥 靚 正

o0月 發表於 2013-12-31 11:21 PM
別信她~~~
型 英 帥 靚 正
2013 almost gone,in this year,everything is still the same,therefore I hope I will take a step to do things that I  have not done in 2013.I need to make a change,yes,is not easy to cope with or adapt  ...
luke168 發表於 2013-12-31 11:48 PM
翻譯後:
2013 年幾乎消失了,在這一年,一切仍是一樣,所以我希望,我會一步要做的事情我不做的 2013.I 需要進行更改,不是容易應付或適應的變化,但它必須完成,如果不是我將永遠不會進步和生活將始終是相同的和永遠向前。

我謹祝大家新年快樂、 始終保持健康和快樂。
型 英 帥 靚 正
大大好
Anonymous 發表於 2013-12-31 11:56 PM
輸哂未
型 英 帥 靚 正